Nem finomkodik majd a Mortal Kombat-film

  • Írta: szlav
  • 2019. július 12.
  • Cooltúra
Link másolása
A forgatókönyvért fellelős Greg Russo szerint felnőtt korhatár-besorolású lesz a Mortal Kombat-film, ez pedig csak egy dolgot jelenthet: végre a moziteremben is kirázhat minket a hideg a véresebbnél véresebb fatalityk láttán.

Alig néhány napja érkezett a hír, miszerint megvan, hogy ki alakítja majd Sub-Zerót az idén már forgó Mortal Kombat-filmben, most pedig egy újabb érdekes részletre derült fény a produkció kapcsán. Maga a forgatókönyv írója, Greg Russo jelentette be Twitteren, hogy a hírhedten véres bunyós játék mozis adaptációja az R, vagyis a felnőtt korhatár-besorolást célozza meg.

"A csapat többi tagja is megszellőztette már a dolgot, így én is leszögezem: a Mortal Kombat-film felnőtt korhatáros lesz, ezzel pedig végre a vásznon is láthatjuk majd a fatalityket! Nem, nem árulom el, hogy melyikeket. Várjátok csak ki a filmet, és majd meglátjátok! ;)" - írta a lelkes forgatókönyvíró.

A nem óvatoskodó filmes adaptáció a tervek szerint valamikor 2021-ben láthat napvilágot. A hírt belengető Greg Russo egyébként a Mortal Kombat mellett a Saints Row, a F.E.A.R. és egy új Resident Evil mozis feldolgozásán is dolgozik.

4.
4.
guba800
Remèlem ez egy normális ès komoly film lessz!
3.
3.
n_csacsi
#2: Ez jogos, de a 18+-osok is megérdemlik már az R besorolású filmeket :D A kisgyerekek meg legyenek el Disney-adaptációkkal! A torrentezés miatt úgyse fogják tudni elkerülni, hogy ne lássa kiskorú, de addig hadd legyen már nekünk is örömünk, hogy igen, tényleg egy véres filmre ülünk be a mozikba, nem pedig egy gyermekbarátra, ahol fatality helyett babality lenne! :D
2.
2.
Bauff
Nem az első film ami így kezdi, aztán a végére 12es lesz :DDDd
1.
1.
Őrnagy
Na, ez jó hír. Fröcsögjön csak a vér.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...