Borderlands 3 - nagy bejelentésre készül a Gearbox

  • Írta: szlav
  • 2019. július 14.
  • Teaser
Link másolása
Egy élmény akkor lesz igazán szép, ha van kivel megosztanunk azt. Egy különös, nyílt meghívót tett közzé Randy Pitchford és a Gearbox csapata, amelyben szeretettel várnak minden játékost, hogy megünnepeljük a közös kalandokat.

Egy furcsa, esküvői meghívóra hajazó kép került fel a Borderlands 3 Twitterére a minap. A július 16-ra szóló nyílt invitáció az együttlét megünneplésére szólítja fel a rajongókat. A stúdió feje, Randy Pitchford is rákontrázott a posztra, a következő szavakkal:

"Kérünk titeket, hogy egy pillanat erejéig látogassatok el hozzánk július 16-án, kedden! Megtisztelne minket, ha megünnepelnétek velünk ti is az együttlétünket, hiszen úgy véljük, hogy a meglepetés, amivel készültünk egy nagyon boldog, örömteli és csodálatos közös élményt nyújthat mindnyájunk számára!"

Egyelőre persze nem tudni, hogy mi ez a nagy közösködés, de a sok utalásból ítélve könnyen elképzelhető, hogy a crossplay lehetőségét teaseli a fejlesztőcsapat. Valószínűleg mindnyájan örülnénk neki, ha ez így lenne, hiszen ezzel is egy lépéssel közelebb kerülnénk a platformoktól független közös játék utópiájához.

16.
16.
medson
Sosem értem én ezt meg, nem tök mindegy hogy melyik szaros laucherből kattintok rá a játékra hogy elinduljon?
9.
9.
user101
#8: Orbitális marhaság vagy sem, de például az Ubisoft nyilatkozta le, hogy a Division2-ből 10x ( igen tízszer ) annyi ment el a saját boltjukba az epic exkluzivitás miatt, szóval jah... Nagy siker az epikus sztór!

A Metro reduxokból ami két játék, három platformon, összesen ment el 1.5 millió, ami még DeepSilver léptékben is ku*va kevés... Ebből a szokásos arányokat figyelembe véve maximum 3-400 ezer lehet a PC-s... Ennél adtak el több Exodust a Steames előrendeléseket is figyelembe véve ( meg talán a gamepassos letöltéseket is :) ...

Nyilván azért van premier játékra 25% kedvezmény Humblén, mert annyira megy... :) Meg még további 10% ha Monthly előfizető vagy! :)))

Hiszed vagy sem, ha olyan baromi jól menne a játék, mint ahogy szeretnék, még évekig elkerülné a gamepass-t mert vinné a nép, mind a cukrot. A Forza meg saját cím akkor teszi az Ms be amikor akarja, a Metro viszont nem... Szóval akkor kerül be, ha

1.) Nem viszik elegen... vagyis nem jön a bevétel,
2.) Az Ms-nek túl sok felesleges pénze van, vagyis kompenzálnak meeeeeeert.... nem jön a bevétel. :)

Orbitális marhaság vagy sem, eddig bukás a cím, csak úgy dübörög a marketing gépezet... Közben boldog boldogtalanhoz megpróbálják bagóért hozzávágni...
8.
8.
ArrowCross
#7: Leszarom a két platform közötti harcot, csak user101 orbitális marhaságára írtam. A gamepass-ba nem azért kerülnek olyan címek Mint a Metro, vagy a Forza megjelenésük után nem sokkal, vagy megjelenésük napján, mert senkinek sem kell...
7.
7.
crytek
#6: És jön az ingyen kérdés: Ha egyből steam-re jön mennyi fogyott volna? Több elhiheted!

Majd figyeld meg amikor kijön steam-re mennyi info lesz az eladásról...ZÉRÓ nem mondhatnak majd semmit.
6.
6.
ArrowCross
#5: A Game Developers Conference-es előadása során az Epic Games azt mondta, hogy a Metro Exodusból 2,5-szer több példány fogyott, mint a Metro: Last Lightból azonos idő alatt. Nem tudni, hogy az előrendelőket (akik így tehát a Steamen is aktiválhatták a bejelentés előtt a játékot…) beleszámolták-e. Szóval igen kutyának se kellett. Az USA-ban az első hét alatt többet adtak el az Metro exodus-ból mint az előző részéből összesen.
5.
5.
user101
Hát nem ez lesz az a game ami miatt felraknám azt a f0s kínai bóvli epik löncsert...
Nyilván jön majd az örömóda, hogy milyen sokan megvették, világrekord, aztán 3 hónap múlva jön gamepassba, mint a metro, mert a kutyának sem kellett... :)
4.
4.
Ra1D3n
#3: Jót röhögnék a mai PC-s közösségen, ha az új címek tetemes része csak epicre jönne a jövőben. Vicces lenne nézni, ahogy egyesek nyelnék a kefét pár címnél, amit rettenetesen vártak, de csak epicre jön. Sosem fogom megérteni ezt a fajta utálatot(összes érvet olvastam már a témában, de a legtöbbje csak mondvacsinált indok).

Amúgy a szövegezésből csak a crossplayre tudok gondolni. Tényleg tök jó lenne, meg ordít a cím a crossplay után. Lenne haver aki PC-s és vele együtt nyomnám coopban :)
3.
3.
crytek
#1: ÁÁ kizárt, éhen halnának a részvényesek ha nem fogadták volna el a kenőpénzt...Sok sok game közül ezt nem sajnálom ez maradhat epic fogoly örökre
1.
1.
Bejelentik, hogy jon Steamre is megjeleneskor?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...