Először mozgásban az Everreach: Project Eden

  • Írta: Shifty
  • 2019. július 16.
  • Videó
Link másolása
Három éve már, hogy készül Tarsoly Ede és csapatának legújabb játéka, a sci-fi témájú, külső nézetes, látványos akciót ígérő Everreach: Project Eden. A hajtás után a játék első játékmenet-pillanatait is megleshetitek.

A három éve készülő Everreach: Project Eden egy sci-fi témájú, külső nézetes akció-szerepjáték lesz. A játék most szeptemberben PC-re és Xbox One-ra jelenik meg, amit később követ majd a PlayStation 4-es változat is.

A játékban Nora Harwoodot az Everreach biztonsági részlegének egyik tagját alakítjuk majd, akinek az lesz a feladata, hogy biztosítsa Eden kolonizációját és kinyomozzon egy rejtélyes incidenst. Küldetéseink során felfedezhetjük a csodálatos planéta flóráját és faunáját, illetve egy rég elfeledett ősi civilizáció titkait. Különböző fegyverek és képességek lesznek a segítségünkre. Utóbbiakat egy elég részletes képességfán tudjuk majd fejleszteni, személyre szabni.

Az Everreach: Project Eden fejlesztésében többek között az a Mai-Anh Tran is segédkezik, aki korábban a WarCraft és a Star Trek: Beyond mozifilmeken is dolgozott, de a Mass Effect-trilógia írói stábját erősítő Michelle Clough is közreműködik.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...