Kötelező olvasmány a Cyberpunk 2077 rajongóinak

  • Írta: fojesz
  • 2019. július 16.
  • Cooltúra
Link másolása
Úgy tűnik, a CD Projekt RED-nek jóval több elmesélnivalója van a Cyberpunk 2077 világáról, mint amit egyetlen videojátékba bele tudna sűríteni - még szerencse, hogy készül egy könyv, amiből mindenre fény derül majd.

A The World of Cyberpunk 2077 című kötet a Dark Horse Books kiadásában jelenik majd meg, és ahogy az sejthető, a Cyberpunk 2077 lore-jába áshatjuk bele magunkat mélyebben a segítségével, ha úgy döntünk, hogy beruházunk rá: benne lesz minden, amit Night Cityről tudni érdemes, kapunk egy kis történelmet a játék világáról, és a karakterekről is szó lesz.

Az Amazon szerint a könyv Kindle-re szánt kiadása 20 dollárt kóstál, ha viszont a keményfedeles, 200 oldalas kiadványra nevezünk be, akkor 40 zöldhasút kell leszurkolnunk. A megjelenés 2020. április 21-én várható, vagyis durván egy héttel a játék - 2020. április 16-án esedékes - debütálása után vethetjük rá magunkat.

A The World of Cyberpunk 2077 szerzője egyébként Marcin Batylda, neki köszönhetjük a The World of the Witchert is.

10.
10.
Drazhar
#5: Túlárazott... :D
Nézz körül akárcsak a bookdepository-n, kb az összes videójátékos artbook ennyiért megy (azok is általában Dark Horse kiadásúak). Én a Prey-én gondolkoztam nagyon sokat, de az is 9e körül szokott lenni, teljesen valid ár.
Ez gyűjtőknek van, nem átlagvásárlóknak.
9.
9.
ABorealis27
Ez érdekes, "digital booklet with art from the game" már van az alapcsomagban is, GOG-os rendelésnél pedig "exclusive digital booklet about the game (more details soon)" is jár. Könnyen lehet, hogy ez utóbbi lesz ez a könyv.
8.
8.
Animejetix
Erre azért lesz szükség hogy utólag tisztázzák a sztorit... Gondolom olyan pocsékra sikeredett.... Valami kurvajót akartak de helyette összecsapottra sikeredett. Nem baj majd eladja a marketing... Red dead 2 szagot érzek.... Most már csak a tesztek után merném megvenni a játékot....
7.
7.
Redeye
#5: Ja igen, az árat elfelejtettem. Persze, annyit nem ér a könyv. 3-4000 forint ami szerintem megéri árban.
5.
5.
Macifasz
#4: Annak én is, de könyörgöm...majdnem 12 ezer forint egy 200 oldalas könyvért? :-D Ne szórakozzunk már. :-D 500-600 oldalas regényekért se kérnek el ennyit, pedig azoknak is tud durva ára lenni. Imádom a CD Project Red csapatát és a szobros kiadást veszem meg a játékból (ez is enyhén túl van árazva pedig), de ez nálam akkor is eléggé meeeh kategória.
2.
2.
Norbaszki
Szerintem az elhivatottság és (a mai játék piacon) a minőség mesterei. Az, hogy egy kurvára eladható termék népszerűsítésére, értékesítésére van egy jó üzleti tervük, szerintem nem lehúzás. Ha a végén nem azt kapnánk, mint amit beígértek, akkor mindenképp, de arra szerintem vajmi kevés esély van ismerve a munkáikat.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...