PC-re költözik a Tetris Effect

  • Írta: fojesz
  • 2019. július 16.
  • Bejelentés
Hamarosan PC-n is játszhatóvá válik az eredetileg PlayStation 4-re bemutatott Tetris Effect. A nagyszerű VR-kompatibilis játékot kizárólag az Epic Games Store-on keresztül szerezhetjük majd be.

Kiváló csemegének örülhetnek a nyári uborkaszezonban a PC-s játékosok, azok pedig különösen, akik Oculus Rifttel vagy HTC Vive-val is rendelkeznek otthon. Július 23-án PC-re is megjelenik a Tetris Effect, a játékot az Epic Games Store-ban vásárolhatjuk majd meg.

A Tetris Effectet eredetileg kizárólag PlayStation 4-re mutatták be, Tetsuya Mizuguchi - akit a Rez kapcsán ismerünk a legtöbben - Tetris-játéka számtalan díjat söpört be a tavalyi év során. A fejlesztők most PC-re is elhozzák ezt az élményt, méghozzá néhány extra grafikai funkcióval kiegészítve: a játék 4K-felbontásban, korlátlan framerate mellett és ultra-wide monitorokon is játszható lesz.

11.
Nyarlako
#9: Ez inkább olyan mintha az egyikben lenne csak kenyér a másikban meg tej, de ahol a tej van ott mocskos a padló és döglegyek repkednek.
10.
atedolgod
Amúgy tök jó hogy egy multi monopóliumát véditek. Ingyen dolgoztok nekik... :)
9.
atedolgod
#6: Igazad van. Ezért is van úgy, hogy ha bemész két élelmiszer boltba, akkor mindkettőben pontosan ugyanazt a kínálatod találod meg, így nincs fragmentáció..... ja nem.
8.
Ps fanboy
#7: Pontossabban a fragmentálódás is lehet a konkurálás egy eszköze.
7.
Ps fanboy
#6: De igazából a konkurálás azt is jelenheti, hogy az egyik olyat kínál, amit a másik nem tud.
6.
Nyarlako
#5: Ez nem konkurencia csak fragmentalodas. Konkurencia az ha megvan valami mind a két boltban, és próbálják elérni hogy náluk vedd meg ne a másiknál.
5.
atedolgod
#4: Annak, hogy a steam kap egy erős konkurenciát, csak és kizárólag jó következményei lehetnek a vásárlókra nézve. Nem tudom mit rinyáztok... azért nehogy felkössétek magatokat a nagy bánat közepette. (legfeljebb akkor aggódhatsz egy picit, ha részvényes vagy a valve -nél)
4.
Nyarlako
#3: Meg majd akinek elege van a launcher mizeriabol átmegy konzolra.
3.
atroll1
Király, egyre jobb cuccok van az Epic store-ba, Gabe kezdhet izzadni!!
2.
Nyarlako
Szemezek egy ideje a játékkal, de így majd lehúzom torrenten mert Epic store és az lesz a demó. Ha bejön veszem PS4re.
1.
cobrausa24
Ennek a hírnek nagyon örülök, mert az egyik kedvenc játékom a Tetris! :) Köszönjük a fejlesztőknek! (vagy akárkinek).
Amikor volt PS4 Pro-m, akkor a demójával is nagy örömmel játszottam és talán csak egy hétvégére volt kipróbálható, de akkor is olyan jó élmény volt és ez az Effect rész kifejezetten hangulatosra sikerült én úgy gondolom.
Mintha egy zenés játékkal játszana az ember egy kellemes háttérmozgással benne :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...