Tetris Effect PS4

Tetris játék VR verzióval.
Típus:

Úton már a Tetris Effect zenei albuma

Hosszas késedelem után, a Limited Run Gamesnek köszönhetően végre bakelitlemezre kerül a Tetris Effect soundtrackje. A fizikai album megjelenésével együtt digitálisan is hozzájuthatunk majd az OST-hez.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Vége az uborkaszezonnak, a következő napok során rendesen belevághatunk a megjelenések sűrűjébe; kiűzhetjük a nácikat Párizsból a Wolfenstein: Youngbloodban, és végre PC-re is ellátogat a Beyond: Two Souls.

PC-re költözik a Tetris Effect

Hamarosan PC-n is játszhatóvá válik az eredetileg PlayStation 4-re bemutatott Tetris Effect. A nagyszerű VR-kompatibilis játékot kizárólag az Epic Games Store-on keresztül szerezhetjük majd be.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Újabb hét, újabb játékmegjelenések. Habár a hónap nagyágyúira még várni kell, a következő napokban sem fogunk unatkozni, szinte minden platformra érkezik majd egy nagy adag cím.

E3 2018: LSD-utazást ígér a Tetris Effect

Az E3 rajtja előtt a Sony öt különböző bejelentést is tett, amelyek egyike a Rez és a Lumines alkotójának, Tetsuya Mizuguchinak a legújabb játéka, a Tetris Effect volt. Most hosszabban is megleshetjük.

E3 2018: Tetris-bejelentéssel indított a Sony

A Sony a 2018-as E3 kezdetéig egyfajta visszaszámlálásként minden nap új bejelentéssel készül a játékosok számára. A mai, első alkalommal Tetsuya Mizuguchi Tetris-játékáról rántották le a leplet.