The Witcher-sorozat - az első fotók Keszegről

  • Írta: fojesz
  • 2019. július 16.
  • Képek
Link másolása
Habár a Netflixnél készülő The Witcher-sorozatról már több fotót is láthattunk, Geralt hűséges paripáját, Keszeget egészen eddig nem mutatták meg nekünk a készítők. Most két új képet kaptunk, amiken már ő is szerepel.

Henry Cavill lovon, avagy Ríviai Geralt mellett végre Keszeg is bemutatkozik a Netflix The Witcher-sorozatából!

Két fotót tudunk mutatni a derék paripáról, aprócska érdekesség, hogy az egyiken már hősünk ezüst kardja is megvillantja magát. Ezt a korábbi képekről sokan hiányolták, amire persze az volt a magyarázat, hogy az adaptáció az eredeti regények alapján készül, abban pedig Keszeg cipelte magával a fegyvert, hogy az meg ne sérüljön.

17.
17.
Fata Morgana
Most néztem az újabb trailer-t ott van az a farkasfejes medál 1:41-nél.

https://www.youtube.com/watch?v=K2Ahcc4zH54&feature=youtu.be
16.
16.
GAMEROD
Szerintem meg teljesen korrekt. Még az ezelőtti lengyel Witchrer sorozat is élvezhető volt, pedig az aztán tényleg budget kategória.
15.
15.
delphijos
#3: Bocs, de hatalmas rajongó lehetsz, ha pár kép alapján “kihagyod” majd. Szerintem ezért azért meg kéne várni mi lesz belőle, nem azt sasolni pár képen hogy a ló patkója nem olyan mint a játékban. Meg hogy ilyen alakú bokor nem is volt....
14.
14.
ironyman
a játékban nem is ilyen a ló
jó nagy szar lesz ez is :(
13.
13.
ABorealis27
A medál alapja lehet, hogy kör alakú, de az első könyv borítója árulkodó:
https://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/thumb/1/14/Andrzej_Sapkowski_-_The_Last_Wish.jpg/220px-Andrzej_Sapkowski_-_The_Last_Wish.jpg

Ettől függetlenül én aláírnám, ha a medál kinézete lenne a legnagyobb probléma a sorozattal. Kezdetnek elmegy, hogy Roach a képek szerint nem óriáscsótány lett :).
12.
12.
manderel
#10: A könyvben ilyen a medál a leírás szerint, és csak 1 kardod hord a hátán. A másik a lovára van erősítve, és csak akkor veszi le ha vadászatra megy.
11.
11.
Redeye
#10: A könyvekben csak egy kard van a hátán mindig és az is acél.
10.
10.
Lorthirash
miért csak 1 kard van a hátán?
9.
9.
Norman69
#8: Azért ilyen,mert a könyvből vették az eredeti medált.
8.
8.
ghost90soldier
valószinűleg azért ilyen a medál és nem a hagyományos farkasfej forma mert nem tudták megoldani hogy ne forduljon mindig befelé,nekem is van egy a witcher 3 gyüjtői kiadásból,nyilván nem hordom de felpróbáltam és egyből befelé fordult,én erre tudok gondolni
7.
7.
medson
#6: Igazad van, nekem is jobban megmaradt a játékból való medál de most ki kerestem azt a részt a könyvből: "-Nálad van a vajákok jele?
Az ismeretlen újra a zekéjébe nyúlt, és előhúzott egy ezüst láncon függő, kerek medált, ami egy vicsorgó fogú farkasfejet ábrázolt."
6.
6.
SL89
Egyenlőre én sem tudom, hogy mit gondoljak. A medállal kapcsolatban amúgy ez a verzió jobban hasonlít a könyvben leírtakra. A CDPR medállja az tuti, hogy sokkal jobban néz ki de nem tükrözi valósan a könyvben leírt Witcher medált.
5.
5.
medson
Mondjuk igen, a medál is aggasztó :(
4.
4.
medson
#3: Én még bizakodó vagyok, igaz csak az első könyvnél tartok de nagyon szimpatikus hogy az eredeti művet vették alapul. Maga Henry Cavill jól néz ki Geralt ként és szerintem nem egy rossz színész, valószínűleg még többet bele is ad mivel szereti a műveket. Egyedül a leak elt nilfgaard páncél aggaszt, remélem tényleg megy rá valami utómunka mert ilyen zs kategóriás jelmezekkel elég kontárrá válna az összkép.
3.
3.
C0m1n65un
Számomra ez sajnos egyre elkeserítőbb! Valahogy az egész olcsónak tűnik (Henry Cavill nem az, de sajnos nem is jó színész). Nagy rajongója vagyok a Witchernek. Meg vannak a videójátékok, a könyvek, és a képregények is, de ezt lehet, hogy ki fogom hagyni. Talán, ha pozitív fogadtatást kap, akkor majd rá nézek.
1.
1.
BockÚr
A medál miért ilyen béna?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...