The Witcher - így fest majd a sorozatban Geralt

  • Írta: Shifty
  • 2019. július 1.
  • Cooltúra
Az idei San Diegó-i Comic-Con egyfajta korai felvezetésének is tekinthetők a Netflix-féle The Witcher-sorozat első látnivalói. Láthatjuk Geraltot, Yennefert és Cirit is. A sorozat valószínűleg év végén rajtol el.

A Netflix útjára indította a hazánkban forgatott The Witcher-sorozat reklámkampányát, aminek első fázisában egy plakátot, illetve néhány szokásos promóciós fotót kaptunk, így végre megnézhetjük, hogyan fest Geraltként Henry Cavill, de Yennefer (Anya Chalotra) és Ciri (Freya Allan) is kapott egy-egy képet.

A premier hivatalos dátuma még nem ismert, de 2019 negyedik negyedévét szemelte ki a Netflix, ami azt jelenti, hogy idén év végén vagy jövő év elején érkezhet a nyolcrészes sorozat.

28.
Redeye
#25: Geraltnak "nincsenek" érzelmei, nem tudja mi az a bánat, gondolta egy jó gwent mindent megold. :-)
27.
Ooorky
#26: Az a Witcher 1-ben volt, könyvekben törpök kártyáznak.
26.
kebi90
#24: Ha jól emlékszem rá, nem is Gwent hanem valami kockás játék.
25.
Deadpool
#24: Tőlük ered, igen, de arra céloztam, hogy a játékban gyakran előjött ez. Emlékszem egy kovácsnak megölték a fiát, elmondja a bánatát, te meg lazán rákérdezhettél, hogy akkor egy kis gwent? :D
24.
Redeye
#23: "gwent" szerűt Zoltánék játszottak a negyedik könyvben ha jól emlékszem. Főképp a törpök között kedvelt kártyajáték.
23.
Deadpool
#22: Igen, igazad van. A játékkal ellentétben a könyvben inkább emberek ellen harcol, azok a "szőrnyek" ellen jó az acél is. De ha nem lesz how bout some gwent a sorozatban akkor nekem kasza xd
22.
Ooorky
#21: Ezüstöt csak nagyon ritkán veszi elő, általában Keszeg hurcolja rejtve.
21.
Deadpool
#15: Igazából nem így van, két kardja van a könyvekben is csak az acélt hordja a hátán az ezüstöt pedig ha jól emlékszem az oldalán a könnyebb elérés miatt.
20.
Heldengeist
Szerintem eddig sem Cavillen állt vagy bukott a dolog, de hogy jó lesz a sorozat, csak azért, mert összehoztak egy jó cosplayt, azt tartsuk vissza legalább az első részig.
19.
ironyman
igazán tudhatták volna hogy mad mikkelsen kell játsza a geraltot mert ő úgy néz ki mint ő és ugye bár ha a színész úgy néz ki mint a karakter akkor automatikusan illik is hozzá a szerep
18.
Neotechtr
#6: Szóval én simán bementem az Ultimate Newcomer facebook csoportjába. Az utsó hír 20-án volt, hogy * semmi értelme* Ilyen placeholder, olyan mechanika, ami már effektet ad, de nem működik. Ja, csak az ember két másik játékáról beszél közben. Newcomer-ről utoljára a papnő rezidenciájáról beszélt, hogy egy alap placeholder kész, viszont jól akarja megcsinálni. De havazik rendesen, azt mondta, hogy a Newcomer projekt teljesen a másik két játékának a sikerétől függ. Amiket ír az ember, fokozottan lelkesnek tűnik, de szerintem egyszerűen nem tudja egyedül egyik játékát sem leprogramozni. Ez van.
17.
Neotechtr
#15: Ezt én sem tudtam, én is köszönöm :) Mondjuk ez azért javított a hangulatomon, amivel nekiállok majd ezt nézni. Nem tudom, mit várjak tőle, én a könyveket nem olvastam, semmit sem tudok róluk, de a játékot nagyon szerettem.
15.
Mortis
#13: az ezüst-acél kardokat a játékhoz találták ki. a könyvek Geralt-ja általában csak az acélkardjával harcol, jó azis szörnyek ellen.
14.
Neotechtr
#13: Szerintem arra, hogy az írok jobban tudják, hogy kell ennek lennie, mint az eredeti műben van.
13.
Aanash
A második kardot és a farkasfej(?) medált Geralt valahol, valahogyan szerzi vagy kapja meg?
A képeken csak egy kardja van meg másfajta medálja.
Esetleg ezekből lehet következtetni valamire?
12.
manderel
#10: A könyvben Triss gesztenyebarna, elég fura lenne, ha annak az adaptációjában meg vörös lenne. Ha a játék alapján készülne, én is reklamálnék.

A nilfgardi páncélról meg legutóbb azt lehetett olvasni, hogy csak a tömegjelenetek távoli statisztáinak lesz ilyen, a fontosabb szereplőké nem.
Persze ez majd kiderül, várjuk meg az értékítélettel a sorozatot. Ez most tényleg az a helyzet, hogy nem tudunk róla sokat, elszúrhatják és lehet nagyon rossz is, de ha eltalálják, kisülhet belőle egy baromi jó kis sorozat is.
11.
simi
#10: mondjuk Cavill-nek parókája van, szóval valószínűleg tényleg nem ismerik a hajfestéket
10.
simi
a nilfgardi armor-t valamiért nem posztolják
https://www.resetera.com/threads/first-look-at-nilfgaardian-armour-and-weapons-in-the-witcher-netflix-show.119290/
hol van triss, ciri és yennefer
hallottak már a netflixnél a hajfestékről? nem egy drága beruházás, de meg lehet vele oldani, hogy a színésznő haja vörös/fekete/ezüst legyen
Gerynél meg lehet oldani a festést, náluk miért nem?
9.
Deadpool
Nem is tudom, jónak látszik meg minden de a medál az nem tetszik.
7.
ghost90soldier
Előzetest dobjanak már netre :D Talán majd a Comic Conon ?
6.
Ultimate
#5: Ki hitte volna hogy pont te fogsz megint f*szságot reagálni...Tudod az a baj a kinézettel hogy gyökeresen eltér az eredeti karaktertől....
Cavill nagyjából az egyetlen aki tényleg hasonlít a megalkotott karakterre és talán Ciri fiatalon...
5.
SLi
#2: ki gondolta volna hogy a férfi fog tetszeni...
linkelhetnél egy képed magadról meg a nődről
hál istennek hogy azon múlik egy sorozat minősége hogy szép emberek vannak-e benne ...
4.
ollie92
3.
robertvetro
Kellemesen csalódtam Cavillban! Kurva jó lesz!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...