Fejlesztés alatt áll a Plants vs. Zombies 3

  • Írta: Shifty
  • 2019. július 18.
  • Bejelentés
Link másolása
Az Electronic Arts és a PopCap hivatalosan is megerősítette, hogy készül a Plants vs. Zombies harmadik felvonása. A játék egy korai változata ráadásul a kiválasztott rajongók számára már ki is próbálható.

Az Electronic Arts hivatalos oldalán jelentette be, hogy évek óta készül a Plants vs. Zombies-sorozat harmadik felvonása. A játékból már létezik egy pre-alfa változat, amit kiválasztott szerencsések már tesztelhetnek is, igaz, egyelőre csak Észak-Amerikán belül. A mostani teszt lényege, hogy a PopCap visszajelzéseket kapjon a harcrendszerről. A próbalehetőség csak Androidon keresztül érhető el.

A reményeink szerint hamarosan Európára is kiterjesztett pre-alfa tesztkörnek mindössze két követelménye van: az egyik, hogy rendelkezzünk egy Samsung Galaxy S7 vagy ennél jobb telefonnal, az operációs rendszerünk pedig legalább Android 6.0 (Marshmallow) legyen. A pre-alfa (ahogy jó eséllyel a később megjelenő teljes játék is) free-to-play, és jelenleg nincsenek benne mikrotranzakcióval kapcsolatos megoldások.

8.
8.
Ooorky
4.
4.
ironyman
az EA mostanában elég meg változott szóval nem valószínű hogy telerakják mikrotranzakcióval mint az előzőt
3.
3.
gegory
Én este feltettem W7- alatt a BlueStacks-ra. Letöltöttem külső forrásból, feltelepítettem és játszottam egy félórát aztán törlés. Nem rossz olyan mint az első rész csak már 3D assetek vannak benne a 2D rajzok helyett és erősen érezni rajta, hogy a városépítés a freenium szarokra jellemző módon lesz megoldva. Vársz pár napot amíg elkészül vagy fizetsz...
1.
1.
Gorrister
Az első részt nagyon bírtam. Kár, hogy a második már nem jött PC-re és a jelek szerint ez sem fog. :(
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...