A Végjáték lenyomta az Avatart

  • Írta: sirdani
  • 2019. július 22.
  • Cooltúra
Elérkezett a fordulópont a gigászok összecsapásában, és a Bosszúállók: Végjáték hivatalosan is legyőzte bevételek tekintetében a listát közel 10 éve magabiztosan uraló Avatart.

A Bosszúállók: Végjáték áprilisi rajtja után úgy tűnt, hogy a rekorddöntés akárcsak a korábbi részeknél, ezúttal is elmarad, ám a Disney mindent bevetett a siker érdekében, még egy kibővített verziót is a mozikba küldtek Pandora lakosai ellen. Végül a mai napra el is érték a céljukat.

A Box Office Mojo összesítése szerint ugyanis a Bosszúállók: Végjáték jelenleg 2,79 milliárd dollárral tanyázik a jegyárbevételi lista első helyén, amit szorosan követ a maga 2,789 milliárdjával az Avatar, és jócskán lemaradva a harmadik helyen 2,187 milliárddal az 1997-es Titanic. Ha csak az USA-ban elért eredményeket nézzük, akkor egyébként a trónfosztás már jóval korábban megtörtént, mivel a Végjáték jelenleg 845 milliónál tart, míg az Avatar közel 100 millióval lemaradva csupán 760 millió dollárnál.

15.
delphijos
#12: Művészfilmek ( direkt entellektüeleknek valók is ) vannak hegyekben, szóval te sem vagy elnyomva. De így hogy ideírtad, ahogy előttem is modták, legalább kilátszol az arctalan buta tömegből akik ezeket a szarokat nézik. Így is kell.
14.
Ps fanboy
#13: Én sem értem ezt, hogy azért mert sokaknak nem tetszenek a szuperhős filmek miért kell úgy csinálniuk, mintha megujjazták volna a macskájukat. :~)
13.
atroll1
#12: Semmi baj, nem is lennél egyéniség, ha nem kommentelnéd ide, hogy mennyire kommersz. Így már nagyon egyedi és különleges vagy!
12.
user101
Még szerencse, hogy az avatar és úgy unblock bármi ami marvel, ugyanolyan agyatlan, ostoba popcorn mozi, én kérek elnézést, hogy az eszetlen baromságok, posorködés és minden robban nem köt le 5 éves korom óta... Tökön is szúrnám magam, ha még egyet meg kellene bármelyikből néznem. Még Film+-on se, nem, hogy moziba fizessek érte... már bocs...
11.
B-Shaggy
#9: Kár hogy az inflációval átszámított eremények nem sokat érnek, meg hogy évekig kb csak azt nézhették a moziban az emberek :D
10.
kopic
Ami pedig a jövőt illeti, nem vennénk rá mérget, hogy a Bosszúállók: Végjáték sokáig ücsöröghet a csúcson komolyabb kihívó nélkül; jón ugyanis az új Pengével, női Sólyomszemmel és még sok-sok érdekességgel feldúsított negyedik fázisa a Marvel filmes univerzumának, 2020-ban pedig James Cameron is visszatérhet a trónra az Avatar 2-vel.

A kedves cikkiro mégis mit szívott? Eléggé lmao kijelentés volt a fenti, már nem azért...

Egyebkent simán megerdemli a film. Én a konkrétan majdnem elkonnyeztem mikor az összes Bosszúálló egyszerre ment neki Thanosnak és seregenek, annyira gyönyörű volt nezni, plusz Tony halálánál is.
9.
amadeusz gyermeke
Elfújta a szél inflációval 6milliárdos bevételnek felelne meg. Ennyi.
8.
B-Shaggy
#7: Ja, néhány hónapja. Az Avatar bevételéből egy centet se láttak.
7.
ollie92
Mivel mindkét cím a Disney alá tartozik :

https://i.kym-cdn.com/entries/icons/original/000/030/329/cover1.jpg
5.
Macifasz
A 4. (és az 5.) fázis filmjei közül konkrétan egy olyan sincs, ami akár csak megfogja közelíteni ezt a rekordot. Ez szinte 100%. Maximum a következő csapatfilmet látom erre esélyesnek, amiben már benne lesznek az X-Menek, a Fantasztikus 4-es stb. stb. De legyen az Penge, Thor 4, Doctor Strange 2 stb. stb...esélytelen. Lesz köztük milliárdos, de nem ilyen magasságokban.
4.
Ultimate
Avatar 2 szerintem nem fogja hozni az első rész sikerét. Akkoriban sem azért ültek be ennyien mert milyen hatalmas film, egy jurrassic parkba több fantázia szorult.... Csak szimplán a 3d újdonsága és varázsa hatott, ami mára jócskán megkopott....
2.
delphijos
"nem vennénk rá mérget, hogy a Bosszúállók: Végjáték sokáig ücsöröghet a csúcson komolyabb kihívó nélkül; jón ugyanis az új Pengével, női Sólyomszemmel és még sok-sok érdekességgel feldúsított negyedik fázisa a Marvel filmes univerzumának"

Én azért ebben a listában nem nagyon látok olyan címet ami ilyen babérokra törhetne...
1.
LiquidSnake
Jövő héttől újra megy az Avatar a mozikban, hogy visszahozzák az első helyet.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...