Dwayne Johnsonnal erősítene a Borderlands-film?

  • Írta: szlav
  • 2019. július 22.
  • Cooltúra
Link másolása
Hosszú csend után újabb hírek reppentek fel a Borderlands-film kapcsán. A Lionsgate berkeiben készülő mozis adaptáció mit sem érne Claptrap nélkül. De mi lenne, ha Dwayne "The Rock" Johnson játszaná a szerepet?

A Gearbox háza táján most minden a Borderlands 3 megjelenése előtti előtti utolsó hajrá körül forog, de nincs elfelejtve a Lionsgate közreműködésével készülő mozis adaptáció sem. Júniusban a Full Circle Cinema szellőztette meg a hírt, miszerint film Lilith történetét követi majd, aki az Atlas Corporation rabjaként azt a feladatot kapja, hogy megmenekítse a vállalat vezetőjének lányát, Tiny Tinát.

A film viszont nem működne nagyszerű támogató karakterek nélkül, így elengedhetetlen, hogy egy csapatnyi Vault Hunter és mindenki kedvenc idegesítő robotja, Claptrap is színpadra lépjen. A VG247 pedig egy friss interjúban rá is kérdezett az égető kérdésre: ki lehet méltó erre a szerepre? A Gearbox kreatív igazgatója, Paul Sage pedig meg is adta a választ.

Sage elárulta, hogy ő mindenképpen egy A-listás színészt keresne a szerepre. Hiába mondaná azt a hangmérnöki csapat, hogy bárkiből jó Claptrap lehetne, némi gondolkodás után Sage egyértelmű választ adott: "Azt hiszem, hogy Dwayne Johnson. Igen, a Sziklának kell játszania Claptrap szerepét!"

A Borderlands 3 művészi rendezője, Scott Kester egyből felvetette a kérdést: csak Johnson hangjáról van szó, vagy be is öltöztetnék őt robotnak? Mert ha beöltöztetnék, akkor nincs helye vitának. Kester egyébként Bill Murray-t látná legszívesebben a szerepben. Egyelőre nem tudni, hogy élőszereplős, vagy animációs produkcióról lesz szó, így gyakorlatilag még bármi megtörténhet.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...