Több játszható hőst ígér a Dragon Ball Z: Kakarot

  • Írta: szlav
  • 2019. július 22.
  • Hír
Link másolása
Ne tévesszen meg senkit a játék címe, nem csupán Kakarot, vagyis Son Goku felett vehetjük majd át az irányítást a Bandai Namco nyílt világú szerepjátékában. Gohan, Piccolo és Vegeta is kiveszik a részüket az akcióból.

Az E3-as bemutató óta egyre több részlet szállingózik a 2020-ban érkező Dragon Ball Z: Kakarot kapcsán. Korábban láthattunk már némi játékmenetet is, ahol akció közben is követhettük Goku kalandját, ám ahogy az a videó, a játék címe is némileg félrevezető lehet, hiszen nem kizárólag Kakarot áll majd a sztori középpontjában. 

A Bandai Namco megerősítette, hogy Son Goku mellett Gohan, Piccolo és Vegeta is játszható karakterként tűnnek majd fel. A VG247 értesülései szerint a nézőpont a történet haladtával változik majd. Bizonyos szakaszokat Gohan vagy Piccoló szemszögéből élhetünk át, Vegeta felett pedig akkor vehetjük át az irányítást, ha az események a Namek bolygóra vezetik a hőseinket.


A Dragon Ball Z: Kakarot 2020 elején érkezik PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra.
1.
1.
BockÚr
Miért nem folytatják a raging blast-ot nem is értem. persze ez is jól néz ki, de ki akar egy single player only DB-t játszani? (javítsatok ki ha többjátékos is lesz benne)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...