Korábban érkezik PC-n a Wolfenstein: Youngblood

  • Írta: szlav
  • 2019. július 23.
  • Megjelenés
Link másolása
A sorozat rajongói a hétvégén már nyúzhatják a legújabb Wolfenstein-játékot, de a PC-s brigád egy kicsit korábban eshet neki a kooperatív náciirtásnak. A Bethesda megelőlegezi a csütörtököt is a számítógépes játékostábornak.

Egy jó és egy kevésbé jó hírrel szolgálunk azoknak, akik számítógépen derítik majd fel, hogy milyen kalandokba keverednek B.J. Blazkowicz lányai. A július 26-ra tervezett globális premier egy kicsit korábban érkezik meg erre a platformra - a Bethesda Twitteren jelentette be, hogy 24 órával előrébb hozzák a játék megjelenését PC-n.

Némi üröm az örömben viszont, hogy az első napokban, vagy hetekben a játék még nem támogatja majd az Nvidia ray tracing technológiáját, ami már csak azért is kiábrándító lehet egyeseknek, mert a GeForce RTX-széria néhány videokártyáját kifejezetten ezzel a játékkal egybecsomagolva árulják. A valósidejű sugárkövetés várhatóan hamarosan, egy patch formájában érkezik majd a játékhoz.

A Wolfenstein: Youngblood tehát július 25-én érkezik PC-n, egy nappal később pedig befut az Xbox One-os, PlayStation 4-es és Nintendo Switch-változat is.

5.
5.
user101
- Steam hardware survey : 2080 + 2080ti = 1,1% ( 0,7 és 0.4 )... A játékosok 90%-nak 1060 vagy rosszabb kártyája van... A 1070 is alig 5% ... Szóval mi a ( maci ) f@szról beszélünk ? :)

- Az RTCW óta lejtmenet a sorozat, bár a W:NO-ig grafikailag legalább fejlődött, de azóta ugyanott van vagy lejjebb. Adok érte maximum 10-12 eurot... Nem többet... Ráér évek múlva is, számtalan, százszor jobb játék van a piacon... Szerencsére...

- Igazat megvallva, nem is szívesen játszanék ezzel a szeméttel, ennél a két elb@szott picsánál, nem ismerek idegesítőbb, rosszabb főhőst... Ha szerencsénk lesz akkor valaki csinál egy modot, amivel ezt a két majmot le lehet cserélni... ( Nem azért mert feketék, vagy mert nők, hanem mert irritáló s*ggfejek és szarul néznek ki... ) Hozzáteszem, hogy minden játékban amiben lehet női főhőst választok és ha van románc a játékban akkor csakis csaj-csajjal... :)
4.
4.
Macifasz
#1: Én pl. nem dőlök a kardomba. :-D Igaz "csak" egy 2070-esem van, (amin eleve nem megy high vagy ultra beállítások mellett a ray tracing) és bár szépnek szép, de a stabilabb futtatás miatt max bepillantás erejéig szoktam bekapcsolni, de utána állok is vissza a normál módra.
3.
3.
SLi
"Náciból nem lehet túl sokat kiirtani csak túl keveset" - Gandhi
várós bár az előző rész annyira nem tetszett mint az első
2.
2.
Darksiders84
Én azért reménykedek hogy nem lesz nagyon fos ez a rész így csökkentett áron. Jó lenne péntek előtt valami teszt.
1.
1.
logic5
LOL :D Na ez cumi. Szegény RTX-esek, most mi lesz veletek...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...