Modern Warfare - így készül a tökéletes fegyver

  • Írta: szlav
  • 2019. július 23.
  • Hír
Link másolása
Egy újabb ízelítővel jelentkezett az Infinity Ward az idén ősszel megjelenő Call of Duty: Modern Warfare kapcsán. Ezúttal a Gunsmith kerül reflektorfénybe, vagyis megnézhetjük azt, hogy miként alakíthatjuk majd át a fegyvereinket.

Ahány játékos, annyiféle fegyver ropog majd a Call of Duty: Modern Warfare online hadszínterein. A széria rajongói megszokhatták már, hogy minden epizódban komoly szerepet kap a fegyvereink testreszabása, ez pedig nem lesz másképp az idén érkező Modern Warfare esetében sem. A Twitteren napvilágot látott egy videó, ahol erre vethettünk egy pillantást egy rövid, félperces kedvcsináló erejéig, amely az augusztus 1-re tervezett hosszabb bemutatót hivatott beharangozni.

A rövid ízelítő egyébként egy friss blogposzt társaságában érkezett, ahol szintén megtudhatunk egy-két apróságot a Gunsmith-rendszerről. Az iromány szerint az elsődleges és másodlagos fegyverünket is átalakíthatjuk majd, aszerint, hogy mit kívánnak tőlünk a többjátékos mód összecsapásai. 

Némely fegyverhez akár öt kiegészítőt is párosíthatunk, mindez csupán attól függ, hogy mennyi helyünk lesz az adott Loadoutban. A poszt a gépkarabélyok példáját hozza fel, amelyeken kilenc különböző alkatrészt bütykölhetünk meg: a torkolatot, a lézeres célzót, az optikát, a válltámaszt, a markolatot, a tárat, a csövet, a cső alatti tartozékot, illetve választhatunk egy perket is. Mindezt valószínűleg augusztus 1-jén láthatjuk majd mozgás közben.

A Call of Duty: Modern Warfare október 25-én jelenik meg PC-n, PlayStation 4-en és Xbox One-on.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...