DOOM Eternal - hamarosan beköszön a Battlemode

  • Írta: szlav
  • 2019. július 23.
  • Teaser
Link másolása
Néhány napon belül kezdetét veszi az idei QuakeCon, ahol új ízelítőkkel jelentkezik majd a Bethesda a DOOM Eternal kapcsán. A hírek szerint végre jobban is szemügyre vehetjük majd a shooter új többjátékos módját.

Az idei E3-on már láthattunk egy rövid ízelítőt a DOOM Eternal legújabb játékmódjából, de a többjátékos mókára kihegyezett Battlemode a másfél perces teaseren kívül még nem mutatta meg magát. A játék hivatalos Twitterén közzétett üzenet szerint azonban ez hamarosan megváltozik, ugyanis a július 25-én kezdődő QuakeCon második napján ez a játékmód kapja majd a főszerepet.

A Battlemode megtartja a DOOM pörgős játékmenetét, de egy jókorát csavar az egészen - egy aszimmetrikus PvPvE-arénává változtatja az online hadszíntereket. Egy játékos továbbra is a Doom Slayer szerepében osztja majd az ólmot, a rá vadászó pokoli hordák közt azonban két démont valódi játékosok irányítanak majd.

A DOOM Eternal november 22-én érkezik PC-re, PlayStation 4-re, Xbox One-ra, Nintendo Switchre és Google Stadiára.

1.
1.
Rizsa, rizsa hátán. Egyszer volt ezeknek az a dolguk, hogy jó multit csináljanak, erre konzolos multit csináltak belőle. Ez a két fegyveres, loadout megoldás ki is végezte mindazt, ami multiban várható volt a játéktól. Persze, mert a Quake Champions-be is kellett valami. De sehogy sem működött semelyik. Semelyik platformon, ráadásul. Ennek csak úgy működne a multija, ha nem öltönyös szakértők mondanák az itinert, hanem valódi játékosok. Nem kellene már ebben feltalálni semmit sem, csak azt, hogy jó legyen menni meg lőni, mint régen.


Érdekes, a single player meg pont erre megy.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...