Mortal Kombat 11 - kiderült, mikor jön Nightwolf

  • Írta: Shifty
  • 2019. július 24.
  • Pletyka
Link másolása
A NetherRealm egy ideje már adagolja az információkat a Mortal Kombat 11 következő játszható bunyósáról, Nightwolfról, a stúdió azonban az új karakter érkezésének dátumát eddig titkolta. A Nintendo viszont lelőtte a premier napját.

Ed Boon Twitter-oldalán hol sejtelmes fotóval, hol egy nagyon rövid videóval jelezte, hogyan fest majd a Mortal Kombat 11 következő játszható karaktere, a tomahawkjával aprító Nightwolf. A hős bemutatkozásának dátuma viszont eddig ismeretlen volt, és ha tippelnünk kellene, akkor a most augusztusban rajtoló EVO 2019-en szerette volna ezt a fontos információt megosztani a NetherRealm.

A Nintendo illetékesei viszont túlzottan lelkesek voltak, a hivatalos oldalukon hirdetett árkedvezmények között felbukkant Mortal Kombat 11-hirdetésnél ugyanis azt is elárulták, hogy a 25 százalékos kedvezménnyel kínált játék mellett a Kombat Pack tulajdonosai már augusztus 13-tól lecsaphatnak az új hősre. Ha tartja szokásos ütemtervét a csapat, akkor mindenki más egy hetes csúszással, augusztus 20-án szerezhette volna meg Nightwolfot.

A Nintendo idő közben korrigálta az oldalán található hirdetést, ami csak megerősíti a fentieket.

3.
3.
DarkLord
#2: Elég siralmasan hangzik. Akkor ezzel sem fogok játszani egy jó darabig. :D Sajnos alap elvem, hogy fél kész játékot nem veszek. (Jó tudom, hogy kész az, de a plusz karakterek is kellenek főleg Shang, mert az nagyon adja most nekem ezzel a ninja variációkkal. De nem vagyok hajlandó plusz pénzt áldozni kombat pack-kokra ez van, várok...lehet amire kijön meg már nem is érdekel majd hehe (na jó de).
2.
2.
kexiaxel
#1: Elvileg jövő áprilisban jön ki a 6. karakter... 2 havonta jön 1 harcos.
Utána Kombat Pack 2!
Szóval kb 2 év.
1.
1.
DarkLord
Kicsit felgyorsíthatnák a karakterek érkezését, mert én is szeretném már megvenni a GOTY verziót :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...