Bezár a Hand of Fate fejlesztőcsapata

  • Írta: Shifty
  • 2019. július 24.
  • Gyászhír
Link másolása
A 2010-ben alapított Defiant Development hivatalos Facebook-oldalán jelentette be, hogy kilencévnyi működés után kénytelenek lehúzni a rolót. Mint írták, sajnos nem tudták lekövetni a játékipar változásait, ez pedig anyagi problémákat eredményezett.

A Hand of Fate-játékokat is fejlesztő Defiant Development a Facebookon jelentette be, hogy sajnos lehúzzák a rolót, így a jövőben már csak "házmester-üzemmódban" fognak működni: vagyis megjelent játékaikat még igyekeznek támogatni, de vadonatúj projektet már nem fog készíteni a Brisbane-ben székelő stúdió.

Az indoklás szerint a csapat nem tudta megfelelő ütemben lekövetni a játékipar állandó változásait és miután többnyire olyan projekteket vállaltak be, amit mások nem mertek volna, ez sajnos a bevételi oldalon is megmutatkozott.

Búcsúzóul megvillantották az utolsó projektet, amelyen dolgoztak - ezt láthatjátok fent.

5.
5.
DarkLord
Nem volt rossz az első része azal elvoltam elég jól a második részét csak kipróbáltam, de addigra már meguntam vagy a fene tudja, de szinte nem is játszottam vele semmit. Viszont ez elég ígéretes cuccnak tűnt, amit posztoltak. Persze ilyenkor valamit kiraknak, hogy ez lett volna azt közben ennyi volt az egész és semmi nem lett volna amúgyse belőle csak ilyenkor jól mutat ez a pár perces összerakott kis videó. Majd , akkor bsznak rá, ha összekalapolják rá a pénzt netán a rajongók és tényleg megkell csinálniuk, de még most kell kitalálni az egészet :D
2.
2.
Sajons sok jó játék megy a süllyesztőbe hozzá nem értés miatt, bármennyire is igyekeznek a készítők. Meg ugyan ez szerencsére is igaz a szarokkal. Ebben a scénában természetes kiválasztódás van.
1.
1.
crytek
What?

"Az indoklás szerint a csapat nem tudta megfelelő ütemben lekövetni a játékipar állandó változásait és miután többnyire olyan projekteket vállaltak be, amit mások nem mertek volna, ez sajnos a bevételi oldalon is megmutatkozott."

Lol mintha 30 játékuk lenne. 2 van és a 2. kb szarabb lett mint az első.. Epic magyarázkodás vol. sokadik
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...