Nyolc percig pörög az Astral Chain

  • Írta: szlav
  • 2019. július 25.
  • Videó
Link másolása
Újabb tartalmas kedvcsinálót kapott a Platinum Games legújabb üdvöskéje, az Astral Chain. A bő nyolcperces videó rengeteg játékelemet bemutat, és persze nem marad el a pörgős akció sem.

A Nintendo japán nyelvű YouTube-csatornáján jelent meg az a nyolcperces videó, ami részletesen bemutatja az Astral Chain futurisztikus világát. A Platinum Games legújabb akciójátékában az Ark különleges rendőri erői a Legion nevezetű démoni fegyverekkel szállnak szembe a világot fenyegető szörnyetegekkel.

A látványos harc tehát garantált, de az Astral Chain jóval többet nyújt majd egy hagyományos hack 'n' slash-játéknál. Egy szabadon bejárható, nyílt világot kapunk, ahol az emberiséget veszélyeztető fenyegetések távol tartása mellett a mi feladatunk lesz az is, hogy ellássuk a hagyományos rendőri feladatokat, legyen szó akár nyomozásról, vagy csak éppen az utcán szemetelő suhancok megregulázásáról.

Az Astral Chain augusztus 30-án érkezik kizárólag Nintendo Switchre.

5.
5.
Ooorky
#4: Nem értem sok embernél ezt a nagy nosztalgiát. Demoja jó volt, de a teljes játék egy dögunalmas repetítiv cucc volt.
4.
4.
user101
Valamiért erről az ONI jut az eszembe... tényleg abból is de jó lenne egy remake! Tetszik hallani kedves Bungie?! :)
2.
2.
Krezy
#1: Akinek van Nintendo switche és szereti a Metal Gear Rising/ Nier Automata játékokat és Beyonetta sorozatot. :)
1.
1.
Onion
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...