Jövő hónapban mutatkozik be az új Yakuza

  • Írta: szlav
  • 2019. július 25.
  • Teaser
A Ryu Ga Gotoku Studio megígérte, hogy augusztus végén lerántja a leplet a Yakuza-széria következő darabjáról. A hét számozott epizód és a Judgment spinoffja után itt az idő, hogy újra ellátogassunk Tokióba.

A Yakuza-játékokért felelős Ryo Ga Gotoku Studio Twitteren jelentette be: augusztus 31-én lerántják a leplet a széria következő felvonásáról. Egyelőre még nem lehetünk benne biztosak, hogy a fő széria nyolcadik játékát, vagyis név szerint a Yakuza 7-et kapjuk majd meg, vagy esetleg egy olyasféle mellékágat ismerhetünk meg, mint a Judgment - az eddigi jelek alapján mi az előbbit tartjuk valószínűbbnek.

Anélkül, hogy elspoilereznénk az egész szériát, elmondhatjuk, hogy a Yakuza 6 lezárásával egy komoly fordulóponthoz érkezett a sorozat. Egészen biztos tehát, hogy a következő epizód nagy mérföldkő lesz a 2005 óta futó sorozat történetében. Reménykedjünk benne, hogy az augusztusi sajtókonferencia több részletet is elárul majd, és addig is szurkoljunk, hogy visszatérjen a Judgmentből csúnyán kifelejtett karaoke - ha nem fog, akkor lázadunk!

7.
atedolgod
Az egészen biztos, hogy az eredeti gárdával nem tudják folytatni a történetet. A hatodik rész nagyon szépen lezárt mindent. De ezt előre meg is mondták. Az új részre nagyon kíváncsi leszek. Megelőlegezem a srácoknak hogy remek lesz az is...
5.
atedolgod
#4: Azok az epizódok lényegében készen vannak. A japán store -ban kaphatóak is ps4 -re, és meg is lehet vásárolni. Aki viszont nem beszéli a japánt, annak rossz hír hogy azokon nincs angol felirat.
Valami érthetetlen oknál fogva, a 3 - 4 és 5. epizód nem jelent meg sem az usában, sem pedig európában. Sajnos az eu -s megjelenés - így mi is - függ a lökött amerikaiaktól, akik hajmeresztő marhaságok miatt szokták akadályozni az ilyen folyamatokat. (annó ezért kellett cenzúrázni a ps3 -as yakuza 3 -at)
4.
RangerFox
Várom sok szeretettel. Meg jó lenne híreket kapni a 3-4-5 hd remasteredről is.
3.
DarkLord
Régen nem szerettem amúgy ezt a sorozatot, pedig a Mafia és ez a vonal bejön. Valószínű a japán nyekegés miatt nem tetszett, mikor túltettem magam rajta és elkezdtem figyelni a párbeszédekre, megismerni a karaktereket egyre jobban bejött a játék. És azt kell mondja egy nagyszerű sorozat, várom a bejelentést.
1.
strike19
Ugyan az mint a többi. De én szeretem. :D
Far Cry-okat se tudom megunni.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...