Így fest max grafikán a Wolfenstein: Youngblood

  • Írta: sirdani
  • 2019. július 25.
  • Videó
Ugyan a hivatalos rajtig még hátra van pár óra, néhány szerencsés már most szabadon irthatja a nácikat Párizsban B.J. Blazkowicz lányaival, így egyre több gameplay videó lát napvilágot, amin megcsodálhatjuk, hogy milyen az ultra grafika.

Lejárt a Bethesda embargója a Wolfenstein: Youngblood kapcsán, így azok a kiválasztott tesztelők és újságírók, akik már a megjelenés előtt kipróbálhatták a játékot, mostanra szabadon oszthatnak meg róla mindenféle felvételt. A PC-s verzió az első infók alapján meglehetősen jól optimalizált, igaz, fontos hozzátenni, hogy a valós idejű sugárkövetés egyelőre nem érhető el a játék, csupán az Nvidia Adaptive Shading, így a jövőben a teljesítmény kapcsán még komoly változások történhetnek.

A második videó esetében egy i7 4930K és egy RTX 2080 Ti társaságában futtatták a játékot 4K-ban minden grafikai opciót a legjobb minőségre állítva, és így viszonylag stabil 80 fps-sel szaladt az alkotás.

A Wolfenstein: Youngblood körülbelül három óra múlva rajtol el PC-n, amit holnap, azaz július 26-án követ az Xbox One-os, PlayStation 4-es és Nintendo Switch-változat is.

37.
Neo1989
Teszt mikor lesz belőle ? Nem láttam az oldalon.
36.
A Pulyka
#35: Jo pelda! Ugy kb. fel eve jatszottam ki mindkettot ebben a sorrendben, es leesett az allam, mikor meglattam az originst a black flag utan, pedig az sem volt eppen csunya.
Nalam nagyon betalalt az ubi az utolso ketto AC-val.

Egy kis kedcsinalo az originshez:
https://www.youtube.com/watch?v=AwPj1HN_K8U&t=31s
35.
Obi Wan Kenobi
#5: Akkor tegyél be egy Assassins Creed Black Flaget egy Origins mellé. Köztük pont 6 év van.
33.
Nyarlako
#32: Magyarázd meg azoknak akiknek a két agysejtje addig tud eljutni hogy vannak a jók meg rosszak, és ha a náci rossz az ellensége csak jó lehet.
32.
hajbel
#29: Nem mindegy, hogy az újvidéki vérengzés folyamán megölnek néhány száz elítéltet, mert a szerb partizánok lesből támadva rengeteg magyar katonát megöltek. Valószínűleg a szerb forrásból származó 3300 áldozat hasonlóan vicc kategória, szorzás, hatványozás, mint a birkenaui szovjet áldozatok számának becslése, 4 millióról 1 millióra redukálták az áldozatok számát "hivatalosan". Persze arról nem szólnak a hírek, hogy rögtön felelősségre vonták a tetteseket és halálra is ítélték többüket, akiket a háború után kiadtak Jugoszláviának, ahol különös kegyetlenséggel halálra lettek kínozva. Persze a magyarokat gyilkoló partizánokat, köztük Titot a mai napig ünneplik. Az orosz/ukrán megszállt területek lakosai szinte kivétel nélkül a magyar katonák emberségességéről számolnak be. A szovjetek viszont végigerőszakolták és gyilkolták Magyarországot, dédapámat gulágba küldték, pedig nem is harcolt a háborúban. Persze az egész úgy van beállítva, mintha az oroszok lennének a fény katonái, a nyilasok és ugye a kollektívan bűnös magyarok (a győzteseknek szabad alkalmazni a kollektív bűnösség elvét, mint később megtudhattuk számtalan példából) pedig a barbár gyilkosoknak.
31.
Juha
Az ideológiák, legyen az kommunizmus, kapitalizmus, vagy akár fasizmus(!!!) is, alapvetően jó ötletnek tűnnek, ha az eredeti verziót olvassa az ember.
Csak mind megvalósíthatatlan. Az ember zsigeri hülyeségéből adódóan.
Legyen ez egy szerepjáték pl.: küzdeni kell a közös célért 12 emberrel. Eléritek, minden oké, buli. Téged szavazással megválasztanak, hogy az új küldiket mostantól te vezeted, kapsz érte +200 xp-t/kill (bárki által). Megy egy darabig, neked már 260000 xp-d van, a többieknek 50-60k. Valamelyik társ kér egy géppityut tőled, odaadod. Akkor a többieknek is kell sürgősen, de nincs annyi, csak 7 van. Odaadod a haveroknak, a többiek nyafognak, közülük kikick-eled a leghangosabbat, így a maradék kussban marad. Egy darabig, mert lesz még kérés... és annyi a barátságnak, Te vagy a király.
30.
FARKAS
Ne veszekedjetek! A háborút B. J. Blazkowicz nyerte meg! :)
29.
SLi
#27: ??? Hol írtam hogy felszabadítók voltak? Sajnos tudom mit követtek el a szovjetek ahogy tudom mit követtek el a magyarok is mondjuk az újvidéki vérengzés során. Ez minden háborúban megtörténik, csak azt írtam hogy a magyaroknak ugyanúgy katasztrófális lett volna egy német győzelem mint Európának. A németeket meg a szovjetek győztek le, még se dicsőíti őket a történelem, mert a történelmet nem a győztesek írják hanem az aktuális világrend írja át ezért van hogy bizonyos eseményekről a különböző korokban mást és mást gondoltak az emberek .
28.
user101
A történelem és amit belemagyaráznak az egy dolog... be kell látni a színfalak mögé is! A Németek, egy nemzet ami ku*vára nem egyenlő a nácival, amit elkövettek a világháború alatt elfogadhatatlan, de például a zsidó vezetés se jobb, pontosan ugyanolyan nácik ők is ahogy a palesztinokkal bánnak Gázában. Nácik ma is vannak Amerikában, Franciaországban, Olaszországban, bárhol a világon és persze itthon Magyarországon is! Az Oroszok / Kínaiakkal ... ugyan már, ugyanazt csinálták / csinálják ma is, mint Hitler! :( Nem kell messzire menni, hogy "náci"-t találjunk, ez egy szar világ, ilyen az emberek természete. Azt gondolom, hogy egy két esetben tudna ez jó irányba változni :

- valami csoda folytán a "kollektív tudat" szintjére emelkednénk evolucionálisan ( létezik ilyen szó egyáltalán ? :)
- egy fejlettebb faj ( vagy ironikusan a saját mesterséges intelligenciánk ( szia én a robot :)) , beavatkozna és átvenné az irányítást...

A pc-ség olyan szintű elfogadása kéne világszinten, hogy nem lesz többé "női / meleg-jogok" csak "emberi-jogok"... ( Na ez soha nem fog megtörténni ... sajnos ... mert a mai pc-s mozgalom célja nem az egyenlőség, egyszerűen csak politikai, gazdasági előnyt akarnak belőle kovácsolni... Ez van, szarok vagyunk, nincs mit szépíteni ezen... :)

Visszatérve a játékra: az már most látszik az összes tesztből, hogy amit szajkózok évek óta ( lejtmenetben a széria ) odáig ért, hogy a "jó"-ból mára "középszerű"-vé avanzsált a széria... El kéne már engedni és pár év múlva kéne egy reboot, de nem ezekből, hanem a valaha volt legjobb részt az RTCW-t alapul véve ! Uff! Én szóltam! :)
27.
Nyarlako
#24: Na te ezt kurvara gondold át.
Tudod hány embert hurcoltak el, hány not erőszakoltak meg a felszabaditó szovjetek?
26.
Kawada
#24: Még szerencse, hogy jöttek a felszabadító szovjetek, így nem a Baltikumban kellett kapálni, hanem itthon és nyakunkra raktak olyan atyafikat, akik ki tudja hány évtizedre/századra járultak hozzá ahhoz, hogy ez a mutyizós, szolgalelkű, irigy, képmutató, identitásválságos néplélek konzerválódjon. Nagy szerencsénk volt.
25.
Ultimate
#24: Jaa az orosz felszabadítók... :D
Vittek volna robotra.. :D
Atyaég de sötét vagy.
24.
SLi
#19: Már közel jársz amúgy, csak a második világháborút cseréld le a hidegháborúra, a kiválasztottakat a multi cégekre. Az a szomorú igazság hogy ha nincs a Szovjetunió most valahol a Baltikumban kapálnál reggeltől estig és azt se tudnád mi az a magyarország. Még sem dicsőíti őket senki, sőt hány játékban a ruszkik a gonoszok? Akkor ki is írja a történelmet?
23.
Kawada
#11: Nem tudom mennyire unalmas, szerintem ezt a fajta alternatív történelmi vonalat messze az új Wolfensteinek képviselik a legjobban, és minden iróniájával és abszurditásával szerintem egy hiteles világot vázol és eléggé reflektál a mai társadalmi problémákra, annak általános romlottságára, szolgalelkűségére, áltlában a diktatórikus/autoriter rezsimek működésére, a médiára stb. Ezt úgy mondom, hogy ez a rész, rohadtul nem érdekel. De ettől nekem a jelen generáció messze legjobb fps élményét adta összességében. Én tökre megértem ha valakinek ez nem jön be, vagy esetetekben leragadtok azon, hogy van a "lengyel, a zsidó, a néger, nyomi, a török és pék, csak ettől még kb. annyira pc a sorozat mint mondjuk az Inglorious Bastards.

Én értem, és tök igaz, hogy nagyon sok fronton lehet jogosan kritizálni a polikiai koorektség undorító képmutatását, arcunkba tolását, de azért aló túloldalára se kell átesni, hogy amibe áldozatként szerepel mondjuk egy nyomorult feka, akiket fehérek ölnek meg, akkor már jajjveszékelésbe kezdünk, hogy "há'perszeme'csakafehérlehetrasszistami?". Black Panther ellen lázadok. Személy szerint még a Wonder Woman is szerintem egy ordenáré feminista bullshit, lehetne még sorolni... De a Wolfensteinen... Legalábbis a korrábbi részeken. :) Ilyen alapon teljes képtelenség feldolgozni bármilyen nemzetek/népek/szövetségi tengelyek közötti konfliktust, mert egyik részről mindig felvethető lesz az, hogy "deméaztkellőni?!".

Egyébként indán-amcsi ölögetős cucc pont készül, nem? Van valami open-world cucc a láthatáron. :)
22.
grindcore
#20: Van egy rossz hirem, ez egy loot shooter leveling rendszerrel, ha nalad erosebbe futsz bele loheted egesz nap, nem fog megfekudni, akarcsak egy rpg-ben.
21.
Ps fanboy
#19: Dr. Drábik Ultimát exkluzív előadását hallhattuk. :D
20.
robertvetro
A new colossusban agyfaszt kaptam a második nehézségi szinten, hogy kb. 5x kellett fejbelőni a kápizabálókat a halálhoz remélem ezen javítanak.
19.
Ultimate
#9: Hjóóval nagyobb katasztrófa hogy vesztettek, a győztesek agyonhazudták a történelmet, az ""áldozatok"" egy hazugságokra épülő bizniszt és aduász kártyát építettek belöle. Meg is látszik hova fajult a világ, egy terrorállam ami dirigál, közben halomra öli az embereket akik az elfoglalt területükön éltek, bankok és nagyhatalmak amiket szinte kivétel nélkül az "áldozatok" leszármazottai irányítanak, és egy erkölcsileg gusztustalan világ ahol köteles vagy elfogadni az undorító aberrációkat. :)
A világ csak veszített vele, a "kiválasztottak" meg nyertek. Szép kis biznisz épült az egész elhazudott történelemre. :)
18.
A Jeti
#16
"Ilyennek"??! Mi ez az általánosítás?
17.
hedzsooo
#5: Cyberpunk 2077.;) Igaz csak jövőre jön ki, meg eddig csak demókat láthattunk belőle..
16.
B-Shaggy
Jaaa, hogy megint egy ilyennek válaszoltam :( Bárcsak tudtam volna előre
15.
A Jeti
#14
Ezt nem mondták neki a prájdon, ahogy azt sem, hogy kik virágoztatták fel azt a "liberális demokráciát" ahonnan ez a bullshit terjed mostanság.
14.
Nyarlako
#9: Azt ugye tudod hogy a második világháború összes nagyhatalma ugyanolyan háborús bünös volt mint a németek? Csak ugye a történelmet a gyöztesek írják.
13.
A Jeti
#11
Már elhányom magam attól, ha kiderül egy negatív karakterről, hogy német és egyből kikövetkeztetik, hogy náci is. Így ahogy mondod, unalmas.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...