Így fest max grafikán a Wolfenstein: Youngblood

  • Írta: sirdani
  • 2019. július 25.
  • Videó
Ugyan a hivatalos rajtig még hátra van pár óra, néhány szerencsés már most szabadon irthatja a nácikat Párizsban B.J. Blazkowicz lányaival, így egyre több gameplay videó lát napvilágot, amin megcsodálhatjuk, hogy milyen az ultra grafika.

Lejárt a Bethesda embargója a Wolfenstein: Youngblood kapcsán, így azok a kiválasztott tesztelők és újságírók, akik már a megjelenés előtt kipróbálhatták a játékot, mostanra szabadon oszthatnak meg róla mindenféle felvételt. A PC-s verzió az első infók alapján meglehetősen jól optimalizált, igaz, fontos hozzátenni, hogy a valós idejű sugárkövetés egyelőre nem érhető el a játék, csupán az Nvidia Adaptive Shading, így a jövőben a teljesítmény kapcsán még komoly változások történhetnek.

A második videó esetében egy i7 4930K és egy RTX 2080 Ti társaságában futtatták a játékot 4K-ban minden grafikai opciót a legjobb minőségre állítva, és így viszonylag stabil 80 fps-sel szaladt az alkotás.

A Wolfenstein: Youngblood körülbelül három óra múlva rajtol el PC-n, amit holnap, azaz július 26-án követ az Xbox One-os, PlayStation 4-es és Nintendo Switch-változat is.

37.
Neo1989
Teszt mikor lesz belőle ? Nem láttam az oldalon.
36.
A Pulyka
#35: Jo pelda! Ugy kb. fel eve jatszottam ki mindkettot ebben a sorrendben, es leesett az allam, mikor meglattam az originst a black flag utan, pedig az sem volt eppen csunya.
Nalam nagyon betalalt az ubi az utolso ketto AC-val.

Egy kis kedcsinalo az originshez:
https://www.youtube.com/watch?v=AwPj1HN_K8U&t=31s
33.
Nyarlako
#32: Magyarázd meg azoknak akiknek a két agysejtje addig tud eljutni hogy vannak a jók meg rosszak, és ha a náci rossz az ellensége csak jó lehet.
32.
hajbel
#29: Nem mindegy, hogy az újvidéki vérengzés folyamán megölnek néhány száz elítéltet, mert a szerb partizánok lesből támadva rengeteg magyar katonát megöltek. Valószínűleg a szerb forrásból származó 3300 áldozat hasonlóan vicc kategória, szorzás, hatványozás, mint a birkenaui szovjet áldozatok számának becslése, 4 millióról 1 millióra redukálták az áldozatok számát "hivatalosan". Persze arról nem szólnak a hírek, hogy rögtön felelősségre vonták a tetteseket és halálra is ítélték többüket, akiket a háború után kiadtak Jugoszláviának, ahol különös kegyetlenséggel halálra lettek kínozva. Persze a magyarokat gyilkoló partizánokat, köztük Titot a mai napig ünneplik. Az orosz/ukrán megszállt területek lakosai szinte kivétel nélkül a magyar katonák emberségességéről számolnak be. A szovjetek viszont végigerőszakolták és gyilkolták Magyarországot, dédapámat gulágba küldték, pedig nem is harcolt a háborúban. Persze az egész úgy van beállítva, mintha az oroszok lennének a fény katonái, a nyilasok és ugye a kollektívan bűnös magyarok (a győzteseknek szabad alkalmazni a kollektív bűnösség elvét, mint később megtudhattuk számtalan példából) pedig a barbár gyilkosoknak.
31.
Juha
Az ideológiák, legyen az kommunizmus, kapitalizmus, vagy akár fasizmus(!!!) is, alapvetően jó ötletnek tűnnek, ha az eredeti verziót olvassa az ember.
Csak mind megvalósíthatatlan. Az ember zsigeri hülyeségéből adódóan.
Legyen ez egy szerepjáték pl.: küzdeni kell a közös célért 12 emberrel. Eléritek, minden oké, buli. Téged szavazással megválasztanak, hogy az új küldiket mostantól te vezeted, kapsz érte +200 xp-t/kill (bárki által). Megy egy darabig, neked már 260000 xp-d van, a többieknek 50-60k. Valamelyik társ kér egy géppityut tőled, odaadod. Akkor a többieknek is kell sürgősen, de nincs annyi, csak 7 van. Odaadod a haveroknak, a többiek nyafognak, közülük kikick-eled a leghangosabbat, így a maradék kussban marad. Egy darabig, mert lesz még kérés... és annyi a barátságnak, Te vagy a király.
30.
FARKAS
Ne veszekedjetek! A háborút B. J. Blazkowicz nyerte meg! :)
29.
SLi
#27: ??? Hol írtam hogy felszabadítók voltak? Sajnos tudom mit követtek el a szovjetek ahogy tudom mit követtek el a magyarok is mondjuk az újvidéki vérengzés során. Ez minden háborúban megtörténik, csak azt írtam hogy a magyaroknak ugyanúgy katasztrófális lett volna egy német győzelem mint Európának. A németeket meg a szovjetek győztek le, még se dicsőíti őket a történelem, mert a történelmet nem a győztesek írják hanem az aktuális világrend írja át ezért van hogy bizonyos eseményekről a különböző korokban mást és mást gondoltak az emberek .
28.
user101
A történelem és amit belemagyaráznak az egy dolog... be kell látni a színfalak mögé is! A Németek, egy nemzet ami ku*vára nem egyenlő a nácival, amit elkövettek a világháború alatt elfogadhatatlan, de például a zsidó vezetés se jobb, pontosan ugyanolyan nácik ők is ahogy a palesztinokkal bánnak Gázában. Nácik ma is vannak Amerikában, Franciaországban, Olaszországban, bárhol a világon és persze itthon Magyarországon is! Az Oroszok / Kínaiakkal ... ugyan már, ugyanazt csinálták / csinálják ma is, mint Hitler! :( Nem kell messzire menni, hogy "náci"-t találjunk, ez egy szar világ, ilyen az emberek természete. Azt gondolom, hogy egy két esetben tudna ez jó irányba változni :

- valami csoda folytán a "kollektív tudat" szintjére emelkednénk evolucionálisan ( létezik ilyen szó egyáltalán ? :)
- egy fejlettebb faj ( vagy ironikusan a saját mesterséges intelligenciánk ( szia én a robot :)) , beavatkozna és átvenné az irányítást...

A pc-ség olyan szintű elfogadása kéne világszinten, hogy nem lesz többé "női / meleg-jogok" csak "emberi-jogok"... ( Na ez soha nem fog megtörténni ... sajnos ... mert a mai pc-s mozgalom célja nem az egyenlőség, egyszerűen csak politikai, gazdasági előnyt akarnak belőle kovácsolni... Ez van, szarok vagyunk, nincs mit szépíteni ezen... :)

Visszatérve a játékra: az már most látszik az összes tesztből, hogy amit szajkózok évek óta ( lejtmenetben a széria ) odáig ért, hogy a "jó"-ból mára "középszerű"-vé avanzsált a széria... El kéne már engedni és pár év múlva kéne egy reboot, de nem ezekből, hanem a valaha volt legjobb részt az RTCW-t alapul véve ! Uff! Én szóltam! :)
27.
Nyarlako
#24: Na te ezt kurvara gondold át.
Tudod hány embert hurcoltak el, hány not erőszakoltak meg a felszabaditó szovjetek?
26.
Kawada
#24: Még szerencse, hogy jöttek a felszabadító szovjetek, így nem a Baltikumban kellett kapálni, hanem itthon és nyakunkra raktak olyan atyafikat, akik ki tudja hány évtizedre/századra járultak hozzá ahhoz, hogy ez a mutyizós, szolgalelkű, irigy, képmutató, identitásválságos néplélek konzerválódjon. Nagy szerencsénk volt.
22.
grindcore
#20: Van egy rossz hirem, ez egy loot shooter leveling rendszerrel, ha nalad erosebbe futsz bele loheted egesz nap, nem fog megfekudni, akarcsak egy rpg-ben.
20.
robertvetro
A new colossusban agyfaszt kaptam a második nehézségi szinten, hogy kb. 5x kellett fejbelőni a kápizabálókat a halálhoz remélem ezen javítanak.
16.
B-Shaggy
Jaaa, hogy megint egy ilyennek válaszoltam :( Bárcsak tudtam volna előre
14.
Nyarlako
#9: Azt ugye tudod hogy a második világháború összes nagyhatalma ugyanolyan háborús bünös volt mint a németek? Csak ugye a történelmet a gyöztesek írják.
8.
FARKAS
Valaki tud már vmit milyen lett a játék, aki játszott már vele? Videók alapján nem tudom eldönteni megéri-e megvenni, ha inkább a történet érdekel a játékban és nem a térképen való mászkálás! Nagyon vontatott a játék?
6.
Nyarlako
Ha dizájn szar oda bármilyen csoda grafikai részletesség meg effekt kevés
4.
Csoki80
Furcsa, hogy meg sem rezdül a gaz ellen amikor megsorozza. Nem valami jó fizika. Remélem a története jó lesz.
3.
Darksiders84
#1: A pontok se kiemelkedőek sajnos amiket kapott és megnézve ezeket a videókat olyan semmilyen nálam legalábbis.
2.
Neo1989
Igazából már komplett végigjátszás fent van a YT-n.
1.
logic5
És még így sem szép...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...