Darksiders Genesis - társasjáték a gyűjtői pakkban

  • Írta: sirdani
  • 2019. július 25.
  • Hír
Link másolása
A THQ Nordic és az Airship Sydicate csapata igencsak odateszi magát a játék gyűjtői verzióit illetően; a szokásos sallangok mellé egy Strife-figurát, és akár egy komplett, minikkel teletömött társasjátékot is bezsebelhetünk.

A Darksiders Genesis kétféle verzióban lesz elérhető az érdeklődők számára platformtól függetlenül; jön a Collector’s Edition és a Nephilim Edition. A Collector’s Edition lesz a két kiszerelés közül az olcsóbb, ez a játék zenéi, az artbook, a matricák, a fémdoboz és a konzolokba vagy PC-be helyezhető játék mellett még egy 22,5 centis Strife-figurát is tartalmaz majd. A kiszerelés ára PC-n 109,99, míg konzolokon 119,99 euró körül várható.

Az igazán ütős verzió a Nephilim Edition lesz 379,99 eurós áron, melyből világszerte csupán 5 ezer egységet fognak értékesíteni a készítők. Ez a csomag mindent tartalmazni fog a Collector’s Editionből, és ráadásként még a hivatalos Darksiders: The Forbidden Land társast is, melyben 61 mini és 423 egyedi kártya várja majd a legfeljebb négy játékost, spéci kockákkal és hadjárati útmutatóval.

A Darksiders Genesis a tervek szerint még idén jelenik meg PC-n, PS4-en, Xbox One-on és Nintendo Switchen. A játékról készült legutóbbi, 24 perces, 4K-ban rögzített gameplay videót az alábbi cikkünkben találhatjátok.

2.
2.
Robilluma
A két gyűjtői között a társas a különbség. Akkor az cirka 80 ezer forint. Hááááááááát.....
1.
1.
darksiders19873
Még soha nem vettem gyűjtői kiadást egy játéknál sem, az sem valószínű hogy itt fogom elkezdeni. De a játék tuti elsőnapos vétel lesz!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...