Az Epic Games Store-ba költözik a MechWarrior 5

  • Írta: sirdani
  • 2019. július 26.
  • Csúszás
Link másolása
Ugyan már 15 éve várunk a MechWarrior következő teljes értékű egyjátékos epizódjára, de úgy néz ki, hogy a korábban belengetett szeptemberi rajt csúszik. Ráadásul a Steam helyett az Epic boltjából lehet majd beszerezni az alkotást.

Ez így önmagában biztosan nem az a hír, aminek a franchise rajongói túlságosan örülnének, de legalább minden előrendelőnek lehetősége lesz szeptember 1-ig visszatérítenie a játék árát úgy, hogy az ajándékba kapott MechWarrior Online-bónuszokról sem kell lemondania.

Idén januárban, amikor megérkezett a játékhoz az első gameplay trailer, a csapat még reálisnak vélte a szeptember 10-re kitűzött megjelenést, melyet azonban most elhalasztottak, mivel az az időszak amúgy is túlságosan sűrű a megjelenéseket tekintve, illetve még némi extra időre van szükségük a fejlesztéshez.

Az új dátum alapján a MechWarrior 5: Mercenaries december 10-én rajtol el PC-n, a különböző modok támogatására pedig 2020 elejéig kell várnunk.

9.
9.
Stack
Remélem a játék király lesz. Az előző részeket rommá játszottam, jó lenne megint egy pilóta ülkéből irányítani ezeket a vasszörnyeket :)
Remélhetőleg valami értelmes story-t is sikerül keríteni a játékhoz.

Van még értelme híreket beküldeni?
Tegnap küldtem ezt is nektek.
Nem hisztizni akarok a lemaradó köszönet miatt, csak a jövőre való tekintettel kérdem.
8.
8.
Szőrös
baszki, eskü piranhasok maguk alatt vágják a fát :D
7.
7.
Ooorky
#5: Én Founder voltam, toltam is vagy másfél évig, időnként vettem 1-1 mech pack-ot (1 hónap prémium 12$ volt, olcsóbb prémium mech pack 14-20$...).
Folyamatosan egyre szarabb lett a játék aztán az arany mech fiaskót már külső szemlélőként néztem (500$-os arany skin-ek Klán mech-ekre). Utána még volt egy fellángolás mikor egy magyar csapattal toltuk haverral a területfoglalósdit pár hónapig, de hiába vagyok nagy fan (~200 mech, helikopter, tank... van a terepasztaloshoz), maga a játék sz*r.

Azok akik eltartják is kb. azért játszanak vele, mert maga a világ kellemes hard scifi, többé-kevésbé megpróbál egy realisztikus jövőképet felfesteni ellenben pl. a W40k fantasy-scifi hibridjével.

Nem is várok semmit a PGI-tól az MW5 kapcsán sem, bár a crytek engine lecserélték Unreal 4-re, de kétlem, hogy a főproblémákat ki tudnák kerülni (mech-ek sérüléséhez saját alrendszert csináltak ami 1 magot terhel agyon, néha megfektetve a legújabb pc-ket is).
5.
5.
user101
#3: Whoa! Nem gondoltam volna, hogy ez vonz még embereket, persze én is játszom olyannal amin mások röhögnének, csak meglep...

#4: naaaaaaaaa. :(
3.
3.
Ooorky
#2: Kicsi, de pénzes réteg.
Akik az MWO-t eltartják, havonta 100+$-pkat ráköltve...
Na ők most beintettek, mert pont egybeesik a Steam-es hoarder-ekkel, akik nem hajlandóak epic store-t használni.
2.
2.
user101
1.
1.
Ooorky
Már izzik a facebook és a reddit, hogy előrendelőknek STEAM kulcsot ígértek steam workshop támogatással (mindenki tudja, hogy a PGI egy nagy kupac sz**t fog letenni az asztalra, amit modokkal kell helyretenni), refund-ot követel szinte mindenki.

Én első leárazáskor akartam megvenni, de mivel Tim Sweeney úgyis kifizette ezért jó lesz a virágbolti is.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...