Epic Store - pár játéknál a felhőbe is menthetünk

  • Írta: fojesz
  • 2019. július 26.
  • Hír
Link másolása
Egyelőre kísérleti jelleggel, de néhány játék esetében már bekapcsolta a felhős mentési lehetőséget az Epic Games Store. A teljes körű támogatásra még várni kell egy kicsit az üzemeltetők szerint.

Ingyenes játékok ide, exkluzívok oda, az Epic Games Store-t sok kritika éri, amiért funkcionalitásban alaposan elmarad a rivális Steamtől. A felhőalapú mentés például ilyen hiányosság, és bár március óta ígérgeti az Epic, hogy elkészíti a fícsört, erre egészen mostanáig kellett várnunk.

Néhány játékos szúrta ki, hogy bizonyos játékok esetében már megjelent a felhős mentés bekapcsolásának lehetősége, amire az Epic vezérigazgatója, Tim Sweeney megerősítette, hogy tesztjelleggel pár játéknál valóban élesítették a funkciót, mivel azonban továbbra is dolgoznak rajta, a teljes körű rajtra még várnunk kell egy kicsit.

A legutóbbi ingyenes Epic-játékoknál, így a This War of Mine-nál és a Moonlighternél már biztosan éles a felhőalapú mentés opciója.

23.
23.
Ooorky
16.
16.
SLi
#15: ja látom, nem csak engem, top komment:
That's it, lure then in with the dubstep and giant robots, then CRUSH them with the existential dread and teenagers with crippling depression!
13.
13.
SLi
#12: Ilyen a Blue Gender is amúgy ami szintén nem igazán elismert, mégis imádom, nemrég jutott eszembe lehet újra kellene jó 10 év után, csak félek hogy már nem lenne akkora élmény.
11.
11.
crytek
#4: Akkor menjél facebookra meg külföldi hírekre és rájössz,hogy megint rohadt nagyot akartál mondani de rohadt mod nem jött össze.

Fanatical facebookján pl egy epices hírhez hogy kijött a Beyond volt vagy 80 komment ameddig követtem. Egy db sem volt ami azt irta volna juj de fasza megyek veszem csak az alap gyűlölet meg a warez jött elő amit az epic DIREKT kierőszakol magának mert nekik ez jó :)
9.
9.
SLi
#8: "nincs ebben semmiféle magyar mentalitás szemüveges, sálas barátom."
hát jobban be se bizonyíthattad volna
8.
8.
Ooorky
#4: Blablabla.
Mindenhol ez megy Kínától Kanadáig, nincs ebben semmiféle magyar mentalitás szemüveges, sálas barátom.
7.
7.
prodigy1990
Csak nevetni tudok azokon az embereken, akik a sokadik Epic cikk után is csak ismétlik magukat, hogy az Epic így szar, úgy szar.
Ha milliószor ismételgetitek magatokat, attól jobb lesz? Ha vásárolni akartok az Epic-től, akkor vásároljatok, ha nem, akkor nem, de ezzel, hogy már franc se tudja hanyadjára ismétlitek magatokat, hogy fikázzátok az Epic-et, csak saját magatokból csináltok bohócot.
5.
5.
SLi
#1: EPIC--> BAD
STEAM--> GOOD
Nem tudtad? kapjál már a fejedhez!
4.
4.
C0m1n65un
Az Epic Store-s cikkeknél jön csak ki igazán az a híres magyar mentalitás. Imádom. Csak ezért kattintok rá az összes Epic cikkre.
1.
1.
logic5
FÚJ EPIK, FÚJ MINDEN AMI EPIKSZTÓR... 3.2.1..
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...