DOOM Eternal - megmutatta magát a Battlemode

  • Írta: fojesz
  • 2019. július 26.
  • Hír
Link másolása
A QuakeConon végre hosszabban is belenézhettünk a DOOM Eternal vadonatúj multiplayer módjába, a Battlemode-ba. Az aszimmetrikus mókában egy játékos a Doom Slayer, kettő pedig egy-egy démon bőrébe bújik majd.

A DOOM Eternal tradicionális multiplayer helyett mindössze a vadonatúj Battlemode-ot vonultatja fel többjátékos móka címén. Az aszimmetrikus játékmódban egy játékos a Doom Slayer bőrébe bújik, míg ketten az elérhető démonok közül választhatnak egyet-egyet.

A Doom Slayer állig fel lesz fegyverkezve, viszont ahhoz, hogy életerőhöz és lőszerhez jusson, le kell gyűrnie a démonokat. Természetesen őket sem kell félteni, a démonok különböző képességekkel rendelkeznek, az egyik képes átlátni a falakon, míg a másik további démonokat tud megidézni.

A Doom Slayer célja az, hogy végezzen a démonokkal, nem lesz azonban egyszerű dolga, az egyik démon legyőzése után, ugyanis 20 másodperce van arra, hogy végezzen a másikkal. Egy meccs több körből áll, ahogy haladunk előre, úgy fejlődhetünk: a démonok például még erősebb démonokat idézhetnek meg, a Doom Slayer pedig a BFG-t is behúzhatja végül.

A már bemutatott démonok között szerepel a jetpackkel és vállról indítható rakétával felszerelt Revenant, a repülő és nyomkövető Pain Elemental, a lassú, de kifejezetten izmos Mancubus, emellett a QuakeConon megejtett bemutatón belengették még az Archvile és a Marauder érkezését. A játék egyébként hat pályával rajtol, később azonban további térképek és démonok várhatók a Battlemode-ba.

Látnivalókkal is szolgálhatunk természetesen. Az új screenshotok mellett fentebb találjátok a teljes QuakeCon-keynote-ot: amennyiben csak a DOOM Eternal gameplay jelenetei érdekelnek, úgy a 44., a 49., az 51. és az 59. perchez tekerj.

A DOOM Eternal november 22-én érkezik PC-re, PS4-re, Xbox One-ra, Nintendo Switchre és Google Stadiára.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...