Bosszantó hiba a klasszikus Doomok portjaiban

  • Írta: fojesz
  • 2019. július 28.
  • Hír
Link másolása
Bosszantó hibával jelent meg az új platformokon az első három Doom portja, a játékokban ugyanis kötelező a Bethesda.net-bejelentkezés indítás után. A készítők hamarosan kiadják az idevágó javítást.

Kellemes meglepetést hozott a QuakeCon, a sorozat huszonötödik születésnapja apropóján ugyanis a Bethesda újabb platformokra adta ki a Doom első három részét. A játékok PlayStation 4-en, Xbox One-on és Nintendo Switchen is megvásárolhatók már, illetve az első két rész mobilokon is tiszteletét tette.

Igen ám, de a hirtelen jött megjelenéssel egy bosszantó hiba is érkezett: a játékok kötelező módon bejelentkeztetik a játékosokat a Bethesda.net rendszerébe indítás után, ami azt is jelenti, hogy egyszeri internetkapcsolatra is szükség van ahhoz, hogy tolni tudjuk őket. Könnyű elképzelni, hogy miért bosszantó ez, a Switch-tulajoknak például biztosan kellemetlen, hogy az otthon letöltött játékuk utazás közben már nem elérhető, mert nincs internet a közelben.

A Bethesda azóta már jelezte, hogy tud a problémáról, és azt is leszögezte, hogy nem így kellene működnie a dolognak: mint a tweetjében írja, a Bethesda.net-bejelentkezés opcionális (legalábbis ez volt az eredeti elképzelés), és csak azt a célt szolgálja, hogy a Slayers Club tagjai a klasszikus Doomokért is behúzhassák a jutalmaikat. A javításon már dolgoznak, viszont egyelőre nem tudni, hogy az mikor érkezik meg.

14.
14.
kastorhun
Szánalmas ez a Bethesda.
8.
8.
Anti4730
De xbox one-on eddig is volt az elso meg a masodik resz, a harmadikat meg nem tudom.
6.
6.
Guba32
Nem tudom,de én megvettem Switchre a 3-at,és nem kért Bethesda.net bejelentkezést.
5.
5.
Gondolom ki akarták erőltetni, hogy emiatt regisztrálj egy bethesda accot, hogy utána elmondhassák, hogy már milyen sok user van a tré launcherükhöz.
2.
2.
Ooorky
#1: Minden platformon benne vannak az összes részhez a kiegek.
1.
1.
StEvEnStyle
A 3. rész a BFG edition-t jelenti PS4-en és Xbox-on? Ha nem akkor csak az alapjáték portját adták ki vagy a kiegészítőt is?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...