Control - újabb 8 perc tömény akció

  • Írta: Shifty
  • 2019. július 30.
  • Videó
Link másolása
Közeledik a Control megjelenése, a Remedy pedig lassan napi szinten önti a nyakunkba a játék újabb látnivalóit. A mostani felvétel nem lő le semmit, viszont a játék intenzív harcrendszerét ismét megvillantja.

A Control augusztus 27-én érkezik PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra.

5.
5.
adamsfamily
Nekem a Quantum Break is tetszett,viszont nem értem,hogy ennek a játéknak miért olyan nagy a gépigénye.
Ötletesnek tűnik az alapkoncepció,de ilyen grafikát láttunk már máskor is.
3.
3.
FrankBlack
Eddig nem érdekelt, pedig anno a Timeshift, és a Singularity is bejött, amelyek szintén kicsit ilyen időmanipulálós cuccok voltak. A Remedy korábbi játékait is szerettem (Max Payne 2, Alan Wake) de sem ez, sem a Quantum Break nem érdekelt addig, amíg utóbbit Gamepass-ban ki nem próbáltam Xbox-on. Nagyon bejött, úgyhogy meg is vettem pc-re, és újrakezdtem azon :) A hangulat, atmoszféra nagyon adja, ahogy a többi Remedy játéknál is.

Nagyon fluid a gameplay, jól adagolja az egyébként elég egyszerű platformer, „logikai” elemeket, és a tűzharcokat. Azért nem érdekelt eddig, mert attól tartottam, hogy nekem sok lesz ez a tér-idő variálást a spéci természetfölötti képességekkel. De nem az. Mondjuk én harcoknál nem használok spéci képességeket, habár nyilván azért van, hogy javarészt ezeket használva érvényesüljünk, én mégis inkább választom a klasszikus fedezékalapú gunfight-ot egy szál pisztollyal. Mert így is lehet, és működik így is a játék, nem erőlteti rám a képességek használatát. Ahol meg muszáj használni ott sem zavaró, nem túl sok. Legalábbis a QB esetében.

Most már érdekel a Control is, de tartok tőle, hogy itt már tényleg sok lesz nekem a tér-idő variálás, a természetfölötti dolgok. Ha jól láttam korábban itt már lehet majd repülni is, és talán túl nyomasztó lesz a hangulat. De most már kezd érdekelni mi lesz ebből. A mostani videóban a gunplay nekem bejön, annak ellenére, hogy aki játszott vele nekem nem tetszően túl sokat táncikált, ugrált és rohangált mint a mérgezett, de gondolom lehet azért ezt máshogy is játszani.
2.
2.
#1: Kit erdekel ha bukta, hogy ha neked tetszik es elvezed vegjatszani?
1.
1.
McDuff
Aki tolta elég bénácskának tűnik, mindenesetre ez a játék még mindig elég mindfuck számomra. Én bizalmat szavazok neki, rendesen érdekel már, hogy hova futhat ki ez az egész őrület, de gyanús, hogy ha nekem tetszik is majd, másoknak nem és bukta lesz :/ (akár csak az AW)
Persze ha Hideo Kojima neve lenne a címe felett nem az hogy Remedy akkor már mindenki év játékának titulálná...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...