Idő előtt lebukott az új Need for Speed-játék

  • Írta: Shifty
  • 2019. július 30.
  • Pletyka
Link másolása
Nagyon úgy fest, hogy az idei E3-at kihagyó új Need for Speed a hamarosan kezdődő Gamescomon mutatkozik majd be. Kár, hogy az osztrák Gameware áruházlánc idő előtt lebuktatta a játékot.

Azt az Electronic Arts egy korábbi pénzügyi beszámolójából már egy ideje tudni lehetett, hogy a kiadó nem hagyja parlagon a Need for Speed-sorozatot, viszont legnagyobb meglepetésünkre az új epizódot nem vitte magával az idei E3-ra.

Valószínűleg az augusztus közepén kezdődő Gamescomon mutatkozik be hivatalosan a játék, amit most jó eséllyel idő előtt leleplezett az osztrák Gameware. A ResetEra egyik fórumozója szúrta ki, hogy az áruházlánc hivatalos oldalára felkerült az új Need for Speed-játék adatlapja. Ebből kiderül, hogy a játék Need for Speed: Heat címen fog futni, az előrendelői oldal szerint pedig PlayStation 4-re és Xbox One-ra biztosan meg fog jelenni. A dobozkép biztosan placeholder, így arra egyelőre nem szabad alapozni.

Reméljük, hamarosan az Electronic Arts is előáll a hivatalos leleplezéssel!

25.
25.
Nekem a NFS4: High Stakes volt a kedvencem. Akkoriban szuper grafikája volt és elég hosszan el lehetett lenni vele. Persze az underground és a Most Wanted is jók voltak, de még valamennyire a Carbon is. Én inkább egy Need for Speed 1 remake-nek örülnék sima bajnokság móddal.
24.
24.
CJgabor
ez a sorozat még létezik?
23.
23.
GemForge
Nálam a Porsche Unleashed az etalon.
22.
22.
Obi Wan Kenobi
#21: Én se fizettem. Az egésszel az a baj hogy a valuta pakkokbol esik, és úgy emlékszem a tuning is, amiket persze vehetsz pénzért is. Ha gondolod megadom az origin nevemet és nézd meg mennyi időm van benne oké?
21.
21.
Anti4730
#20: Mitol lenne mikrotranzakcios okadek a payback? Ugy jatszottam vegig hogy egy centet se fizettem bele a vetelaron kivul, es 15 ora alatt megvolt a vegigjatszas. Latszik hogy kb hozza se ertel a jatekhoz, vagy max egy orat ha toltad vele.
20.
20.
Obi Wan Kenobi
Én per pillanat is játszom a Most Wanted-del és messze a legjobb need for speed eddig. Úgy hogy az új részekkel mindegyikkel játszottam. Nekem a prostreet is valamilyen szinten tetszett,Run nem tetszett, Undercover oké, Hot Porsuit 2 jó volt, Rivals szintén, a Most Wanted Remake korrekt volt, a multi része nekem nagyon bejött, aztán a Need For Speed otvar lett, a Payback egy mikroztanzakciós okádék. Most pedig úgy érzem ez az alcím alapján, hogy megint a rendőrök lesznek a kulcs.. eredeti.

Most Wanted Remastert szeretnék hallani és megnyílik a pénztárcám. Nem olyan hogy HD-re felhúzzák, hanem mint a Crash remaster.
19.
19.
Krezy
#11: Azért volt jobb a Rivals mert azt nem csak a Ghost csapata készítette :D hanem közösen alkották meg a Criterional.
18.
18.
Krezy
#7: Na meg persze azt is elvárná az ember,hogy ha már autós játékról van szó ne leygen egy hányadék az irányítás a játékban ami a lelke konkrétan az egésznek :D
A Ghost csapat nem képes normális irányítással rendelkező autós játékot létre hozni ,mert egyszerűen nem értenek az autós játékokhoz..
Érdekes több mint 15 éve a Black Box csapata képes volt arra,hogy normális irányítást tegyen bele az NFS-be,ezek meg ilyen modert technikai háttérrel nemképesek rá :D
17.
17.
Heldengeist
#9: A Hot Pursuit 2 volt az utolsó NFS, ami kiemelkedő volt (a Hot Pursuit remake-et nem próbáltam). Mikor átment ricer versenybe elvesztette a sorozat az eredeti identitását.

Ami a riceres részeket is beleszámítva szerintem az eredeti Most Wanted és az első Underground is jobb az Underground 2-nél, pedig nagyon sok órát hagytam abban is.
16.
16.
logic5
Tényleg ennyire érdekel mindenkit az NFS? Tízenéve nem raktak le normális játékot az asztalra. Amikor 180-nal beveszel egy 90fokos kanyart, nincs miről beszélni.
15.
15.
Anti4730
Siman vallalhato a need for speed, nem kene mindig igy lehordani, rohadt elvezetes az autozas benne. Tulajdonkeppen az egyetlen full arcade autos jatek a piacon manapsag, a forza horizon szerintem nem ebbe a kategoriaba tartozik.
12.
12.
crytek
#11: Azért is írom mindig azt mert a Most Wanted szintet szemmel láthatóan nem tudják megugrani...:)
Pedig nem volna rossz ha lenne pl egy Driveclub szintű brutál autós címe az EA-nek végre
11.
11.
kryszisz
#3: Mondjuk a Rivals nagyjából minden szempontból mérföldekkel jobb az azt követő résznél, nem tudom ott mi lőtte a Ghostot, de reboot ide vagy oda, az a rész nagyon mellément. Paybackel toltam egy nagyon keveset, az sem tűnik egy túlzottan húha játéknak, de az irányítás és a sebességérzet legalább a helyén van, már ennek is örülök, ha kevesebb lesz az elmaradásom szerintem nekiülök majd.
10.
10.
ollie92
#8: Az irónia illata megcsapta az orromat :D
9.
9.
Neo1989
Az Underground 2 volt az utolsó nfs ami kiemelkedő volt. Én semmit nem várok.
8.
8.
PaprikaJancsi
#6: Egyik kedvenc fejlesztő csapatom. Van bennünk bőven tehetség, és remekül tudják kamatoztatni is. Nincs olyan játékműfaj, amiben nem tudnának korszakalkotó címet készíteni. Legyen az FPS, stratégia, vagy éppenséggel versenyjáték. Bennük van az a plusz, amely miatt kiemelkedőek, és mindig tudnak valami újat mutatni. Ahogy lehet elő is rendelem, mert tudom, hogy szuper lesz, mivel ott a nevük a dobozon, és az a biztos minőség védjegye.
7.
7.
Dízel
#6: Bizony, ez a tarsasag egy tragyadomb. Igenytelen felkesz szart dobnak ki minden evben, de ja bocs, most 2evig csinaltak.. koze nincs az autozashoz, sok varomsafot beleralnak de elvesziti a jatekelmenyt. Es mi a jatekelmeny egy nfsnel? Az hogy elvezd a szaguldozast. Na ez mar evek ota nem sikerult nekik.
6.
6.
ollie92
#4: Amíg a retadált, semmirekello GHOST készítí a játékot és ha jól tudom, ok hegesztik, addig elfelejtheted.
5.
5.
#3: Akkor nincs nagy elvarasod, de amugy nekem se, johet egy legalabb olyan.
4.
4.
dvs00
Az alcím alapján megint rendőrös fogócska lesz, de a 2005-ös Most Wanted sikert úgy sem sikerül reprodukálni, bár ki tudja, csak akarni kell.
3.
3.
crytek
#1: GC-n lesz. Sőt ott már egyből játszható demó is lesz. Semmi értelmét nem láttam eddig se hogy egy 3 év múlva érkező játékról fröcsögnek valamit..aztán mire kijön már nem is emlékszem rá. Simán jó ez a megoldás!
Várom ezerrel. Ha hoz egy Rivals szintet már jó lesz
2.
2.
KopyAti
#1: Kalapálják már egy ideje, úgyhogy csak nem.
1.
1.
ollie92
eltudjátok képzelni, milyen ócska, bugos félkész trágya lesz ez megjelenéskor ? Pár hónapra a megjelenéstol még semmi hivatalos infó sincs a játékról. Se kép, se trailer...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...