Need for Speed: Heat PC, PS4, XBOXONE

A franchise vadonatúj része, amely az utcai versenyek világába kalauzol el minket.

Íme, a PlayStation Plus-előfizetések szeptemberi játékai

Rengeteg fantasztikus játékkal bővül a PlayStation Plus Essential, Premium és Extra előfizetési szintje is.

Kiderült, hogy melyek lesznek a PlayStation Plus Essential szeptemberi játékai

Ahogy az lenni szokott, idő előtt kiderült, hogy melyik játékok erősítik majd a következő hónapban a PlayStation Plus Essential előfizetői szintjét.

Mass Effecttel, GRID Legendsszel és harminc másik játékkal készül júliusra az Amazon

Közeleg az idei Prime Day, aminek örömére az Amazon alaposan megszórja ajándékjátékokkal az Amazon Prime-előfizetőket. Mass Effectet, Star Warst és Need for Speedet is találunk a sok indie cím mellett.

Ejtheti az előző generációt az új Need for Speed

Pár év pihenő után idén ősszel végre visszatérhet a Need for Speed-sorozat, ezúttal ismét a Burnout-sorozatot jegyző Criterion Games garázsából kigördülve. A pletykák szerint azonban az előző generáció játékosai lemaradhatnak a mókáról.

Idén jöhet az új Need for Speed-játék

A mindig jól értesült Tom Henderson szerint idén ősszel kerülhet boltokba az egy ideje parkolópályára tett Need for Speed-sorozat következő felvonása. Henderson szerint az új Dragon Age-re viszont nem érdemes várni.

Jut még Xbox Game Pass-játék augusztusra

A hónap második felében is bővül az Xbox Game Pass kínálata, a Microsoft menetrendszerűen osztotta meg velünk, hogy milyen újdonságokra számíthatunk a szeptemberig hátralévő időben.

Rengeteg EA-játék kapott Steam-achievementeket

Miután jelentős részüket elérhetővé tették a Valve platformján is, több mint két tucat Electronic Arts-játék kapott achievement-támogatást a Steamen. Ráadásul azokért nem kell kétszer fáradnunk, amiket az Origin-fiókunkban már feloldottunk.

Amerikai toplista: a Ghost of Tsushima vitte a júliust

Továbbra is szép számokat produkál az amerikai játékpiac, de míg az összköltés veri a tavalyi évet, és a szoftvervásárlások is nőttek, a hardverek terén már tapasztalható visszaesés. A játékok közt a Ghost of Tsushima aratott az USA-ban.

Need for Speed: Heat - érkezik a cross-play

Holnap már be is kerül a Need for Speed: Heatbe a cross-play funkció, valamint valamennyivel később, még június közepén elérhető lesz a játék az EA/Origin Access szolgáltatáson keresztül is.

Újabb EA-játékokkal bővült a Steam

A tavalyi ígéreteihez hűen elkezdte Steamre is átpakolni az eddig Origin-exkluzivitásban tartott játékait az EA. Valamint továbbra is tervben van, hogy az Origin Access is ellátogat a Valve platformjára valamilyen formában.