Modern Warfare - visszatérnek a killstreakek

  • Írta: szlav
  • 2019. július 30.
  • Hír
Link másolása
Az újabb Call of Duty-játékok scorestreak-rendszerét leváltva a Modern Warfare visszatér a hagyományos killstreakekhez. Segítségükkel tankot is vezethetünk, de bevethetjük a szörnyű fehérfoszfort is.

A Call of Duty hivatalos Twitterén jelent meg a hír, miszerint a Modern Warfare többjátékos módjában visszatér a Call of Duty 4-ben bevezetett hagyományos killstreak-rendszer. Ez az újabb játékok scorestreakjeit hivatott lecserélni - az assistok és az egyéb pontszámot jutalmazó tettek tehát nem juttatnak minket közelebb a különleges eszközök bevetéséhez.

A bejelentés egyben le is rántotta a leplet három killstreak-jutalomról. Ha elég ügyesek vagyunk, akkor Juggernaut-páncélt ölthetünk, vagy akár egy harckocsit is lehívhatunk a csatatérre. Ezeknél azonban jóval rendhagyóbb a fehérfoszfor, amely amellett, hogy füstfüggönyként funkcionál a csatatéren, szörnyű égési sérüléseket okozhat bárkinek, aki érintkezik vele. A civil környezetben betiltott fegyver ismerős lehet a Spec Ops: The Line egyik legszörnyűbb jelenetéből, ahol szintén bevetésre került ez az embertelen vegyi anyag.

A Call of Duty: Modern Warfare október 25-én érkezik PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra. Néhány napon belül, augusztus 1-jén újabb részleteket tudhatunk meg a többjátékos módról.

8.
8.
Ooorky
CoD 2 a gagyi regenerálódó életével, Quake 3, Unreal Tournament, CS 1.6...
Azok még igazi skill játékok voltak.
7.
7.
Lorthirash
Pont a juggernaut ami egy noob perk.
Inkább kerüljön vissza a hc mód és a 20 fős rendes méretű pályák pl(overgrown, countdown)
3.
3.
shatterhand
Idén csak ezt veszem premierkor
1.
1.
Gykrizsi
Nagyon várom ezt a játékot, rég vártam már cod-t.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...