Modern Warfare - befutott a multis előzetes

  • Írta: Shifty
  • 2019. augusztus 1.
  • Videó
Még javában tart a Call of Duty: Modern Warfare multiplayer módját leleplező előadás, de egy friss előzetest és néhány információt azért már így is össze tudtunk szedni. Megvannak a játékmódok és a multiplayer béta rajtjának az időpontja is.

Kezdjük is a legfontosabb részlettel. Az Infinity Ward fejlesztésében készülő aktuális epizód bétatesztje több fázisból fog állni. Először PlayStation 4-en lesz majd kipróbálható, méghozzá szeptember 12-én indul a zárt próbakör, ami egy teljes napig tart, majd szeptember 14-én kezdetét veszi a nyílt béta is, ami szeptember 16-án ér véget.

Ezután szeptember 19-én indul a következő lehetőség, ami PlayStation 4-en mindenki számára elérhető lesz, viszont PC-n és Xbox One-on még csak zárt próbáról van szó. Az újabb egynapos tesztet szeptember 21-i kezdettel és szeptember 23-i zárással követi a mindenki számára nyílt bétateszt.

A játékmódok közül a 2v2 összecsapásokat ígérő Gunfighttal már megismerkedhettünk, de most kiderült, hogy ennél robosztusabb létszámmal kecsegtető lehetőségek közül is válogathatunk majd. Kapunk egy 6v6 elleni Cyber Attack nevű játékmódot, ami egy körökre osztott mód lesz, és ahol mindenkinek egyetlen egy respawnra lesz lehetősége. Ahhoz, hogy megnyerjük a kört, az ellenséges csapat adatközpontjának a közelében telepítenünk kell egy EMP-készüléket.

A 10v10 elleni küzdelmekkel kecsegtető Headquarters a helyi King of the Hill-szerű játékmódnak ígérkezik, ahol az ellenséges csapatoknak a kijelölt HQ-kat kell elfoglalnia és megtartania, amiért persze pontot oszt majd a játék. Végezetül pedig érkezik az egyelőre 20v20 elleni játékra belőtt Ground War játékmód, ahol a fejlesztőcsapat szerint a végső cél a 100 játékos támogatása.

A Call of Duty: Modern Warfare október 25-én érkezik PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra. 

79.
Ultimate
#74: Ez valami önkritika burkoltan? Kezd érthető lenni a gyermeteg trollkodásod.. :)
78.
Ultimate
#77: * oh és nem buziztam le senkit de a szüleivel történő nemi aktusra sem utaltam... Fail..
76.
Nyarlako
#75: Pacsirta nem férfi csak egy gimp.
75.
frankdelgado
#73: Nincs ezzel baj, az ő segge...de azt fogadd el, h az àtlag fèrfiak nem úgy tartanak össze, h lexopjàk egymàst, hanem elmennek szeszes italokat fogyasztani.
74.
frankdelgado
#69: Tèged furcsa kapcsolat fűzhet èdesanyàdhoz, h ezt ide próbàlod kivetíteni. Esetleg te mèg mindìg a szüleiddel alszol?
73.
Nyarlako
#72: Nekem csak Pacsirta fokhagyma segge kell.
72.
frankdelgado
#68: Làtod rinyàló nincs okod irígykedni, most màr a tiedet is szopkodjàk. Vagy csak egy helyre kis fenèkre pàlyàzol, azèrt utalgatsz ilyesmire...
70.
Ultimate
69.
Ultimate
#60: Na megszólalt az agyatlan troll aki baromságokat hord össze neki nem tetsző dolgokról (pl. Switch).
Biztos azért mert anyádék nem adnak rá pénzt és zavar hogy a suliban csak neked kell szaros telefonon játszani.
Mindenesetre ritkagyermeteg és óvodás szintet üt meg ez a durcis beszólogatás amit azóta tolsz irányomban és mások felé mióta felhívtuk a figyelmed szellemi tevékenységed hiányosságaira és szavaid hiteltelenségére. :)
61.
frankdelgado
#51: Valószínűleg sokkal kevésbbé fogyatékos tevékenység 0-24 ben itt lógni és két mangahoki között beszólogatni. A héten megint sokat szekáltak a többiek mi?
60.
frankdelgado
#59: Nnna, megszólalt a gödörből a luk..
59.
Ultimate
#56: Ezzel a kommenttel pont te tűnsz gyereknek.. :D
58.
Lorthirash
#56: Van egy-két bug de azok nem olyanok amik akadályoznának a játékban, )Kizárólag a Pc verziót ismerem) inkább azt rontották el BFV-nél hogy kicsit lassan jönnek a pályák, de már egész jó a helyzet e-téren is.
56.
Dave567
#53: Rendben, köszönjük, szereted a bugfildet, megértettük, nem ugyan az a játék, sok csicska mindig felhozza...
Pl: Mint Te is.... Gyerek vagy még, semmi gond, Te is képes vagy ilyeneken vitatkozni, mint a többi nyomorék...
53.
Lorthirash
Lehet hogy sokan szidjátok BFV-öt de annak a multiplayer módja ezerszer többet ér ennél. Hangsúlyozom kizárólag a multiról beszélek single player egy ilyen játékban engem nem is érdekel, és marhaság az alapján elítélni mint ahogy azt a BFV-nél tették.
Megvettem a BO4-et is, de azt is megbántam ugyanolyan hulladék mint amilyen ez lesz, pedig én nagyon szerettem régen cod4, cod2-t még mw2 is jó volt..
52.
Lorthirash
Ez egy ipari hulladék lesz, csak rá kell nézni a cod4 óta nem volt jelentős javulás csak rossz iráynba.
51.
Nyarlako
#49: Pacsirta az oldal autista bohóca, néha viccesen nyomorék szellemileg de többnyire fárasztó.
48.
VitaaL
#46: Zombi módja a legjobb (pályák mindenképp), a multi részével sem volt gond, a kampányt nem játszottam de mindenhol visszahallottam, hogy jól sikerült. Ott az említett vonat ellentétes volt, nem lehetett mit csinálni az AW azelőtt eléggé rossz irányba vitte el ezt, legalábbis szerintem, az IW-sek nagyrésze addigra már visszament és nem is lett olyan rossz játék csakhát lehúzták túlságosan, pedig ezt az MW-t is nagyrészt ugyanazok csinálják.
47.
sanyikatarzan
46.
A Jeti
#44
Azért arról az előző IW játékról elmondhatjuk, hogy a legalulértékeltebb cod. Ott is azok voltak a leghangosabbak akik nem is játszottak vele. Jó kampány, jó hangulatú mapok multiba és egy tök fun zombi mód. A katonák normálisan ki voltak alakítva, nem volt olyan homályos mint ww2 vagy bo4-ben. De ezt hiába mondom, ha a jutun diszlájkolják akkor az szar is!
43.
Ooorky
#40: Szerinte én vagyok te XD

Legalábbis erre próbálhatott célozni ezzel a komplex üzenettel a költő.
https://i.imgur.com/8MyhlyJ.png
39.
VitaaL
#36: Éreztem valahogy:D Tudom persze, fontos a One-Man show, még akkor is ha többhelyről jön ugyanaz..:)
36.
Ooorky
#35: Várj egy picit, pont most csinált egy új account-ot, amivel önmagát kérdezi, lesz itt még műsor :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...