Modern Warfare - befutott a multis előzetes

  • Írta: Shifty
  • 2019. augusztus 1.
  • Videó
Link másolása
Még javában tart a Call of Duty: Modern Warfare multiplayer módját leleplező előadás, de egy friss előzetest és néhány információt azért már így is össze tudtunk szedni. Megvannak a játékmódok és a multiplayer béta rajtjának az időpontja is.

Kezdjük is a legfontosabb részlettel. Az Infinity Ward fejlesztésében készülő aktuális epizód bétatesztje több fázisból fog állni. Először PlayStation 4-en lesz majd kipróbálható, méghozzá szeptember 12-én indul a zárt próbakör, ami egy teljes napig tart, majd szeptember 14-én kezdetét veszi a nyílt béta is, ami szeptember 16-án ér véget.

Ezután szeptember 19-én indul a következő lehetőség, ami PlayStation 4-en mindenki számára elérhető lesz, viszont PC-n és Xbox One-on még csak zárt próbáról van szó. Az újabb egynapos tesztet szeptember 21-i kezdettel és szeptember 23-i zárással követi a mindenki számára nyílt bétateszt.

A játékmódok közül a 2v2 összecsapásokat ígérő Gunfighttal már megismerkedhettünk, de most kiderült, hogy ennél robosztusabb létszámmal kecsegtető lehetőségek közül is válogathatunk majd. Kapunk egy 6v6 elleni Cyber Attack nevű játékmódot, ami egy körökre osztott mód lesz, és ahol mindenkinek egyetlen egy respawnra lesz lehetősége. Ahhoz, hogy megnyerjük a kört, az ellenséges csapat adatközpontjának a közelében telepítenünk kell egy EMP-készüléket.

A 10v10 elleni küzdelmekkel kecsegtető Headquarters a helyi King of the Hill-szerű játékmódnak ígérkezik, ahol az ellenséges csapatoknak a kijelölt HQ-kat kell elfoglalnia és megtartania, amiért persze pontot oszt majd a játék. Végezetül pedig érkezik az egyelőre 20v20 elleni játékra belőtt Ground War játékmód, ahol a fejlesztőcsapat szerint a végső cél a 100 játékos támogatása.

A Call of Duty: Modern Warfare október 25-én érkezik PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra. 

80.
80.
Obi Wan Kenobi
58.
58.
Lorthirash
#56: Van egy-két bug de azok nem olyanok amik akadályoznának a játékban, )Kizárólag a Pc verziót ismerem) inkább azt rontották el BFV-nél hogy kicsit lassan jönnek a pályák, de már egész jó a helyzet e-téren is.
56.
56.
Dave567
#53: Rendben, köszönjük, szereted a bugfildet, megértettük, nem ugyan az a játék, sok csicska mindig felhozza...
Pl: Mint Te is.... Gyerek vagy még, semmi gond, Te is képes vagy ilyeneken vitatkozni, mint a többi nyomorék...
53.
53.
Lorthirash
Lehet hogy sokan szidjátok BFV-öt de annak a multiplayer módja ezerszer többet ér ennél. Hangsúlyozom kizárólag a multiról beszélek single player egy ilyen játékban engem nem is érdekel, és marhaság az alapján elítélni mint ahogy azt a BFV-nél tették.
Megvettem a BO4-et is, de azt is megbántam ugyanolyan hulladék mint amilyen ez lesz, pedig én nagyon szerettem régen cod4, cod2-t még mw2 is jó volt..
52.
52.
Lorthirash
Ez egy ipari hulladék lesz, csak rá kell nézni a cod4 óta nem volt jelentős javulás csak rossz iráynba.
47.
47.
sanyikatarzan
43.
43.
Ooorky
#40: Szerinte én vagyok te XD

Legalábbis erre próbálhatott célozni ezzel a komplex üzenettel a költő.
https://i.imgur.com/8MyhlyJ.png
39.
39.
VitaaL
#36: Éreztem valahogy:D Tudom persze, fontos a One-Man show, még akkor is ha többhelyről jön ugyanaz..:)
36.
36.
Ooorky
#35: Várj egy picit, pont most csinált egy új account-ot, amivel önmagát kérdezi, lesz itt még műsor :D
35.
35.
VitaaL
#33: Előre is bocsi, hogy az utolsó mondatom utolsó részében túl sokszor tagadtam magam, de mivel ilyen figyelmetlen vagyok, hogy nem ellenőriztem le magam és módosítani nem tudok, így ez valószínűleg csak nyomatékosabban alátámasztja azt amit írok..:))
27.
27.
kopic
Pacsirta:
Esik az eső vagy szobafogságban vagy, hogy ennyire nyomod a bullshitet?
11.
11.
Minek kommenteltek kisesszeket amikor nem is erdekel titeket a jatek? LOL! Meg olyan baromsagokba kottok bele, hogy miert AK-van benne, mintha sehol se hasznalnak azt a fegyot a vilagon valamilyen verzioban, hat meg a 9. keruleti tavalyi katonai napon ott volt kiteve es mondta a katona arc, hogy modositott taktikai cuccok vannak rajta de amugy egy ak-47 es mi is hasznaljuk. Annyira rohadt okosak vagytok hogy az mar faj, na de ennyit rolatok, szerintem meg a total idegesito black ops 4-es marhaskodas utan ez egy megkomolyodott cod, sokat javult, grafikat nem mondanam de teljesen jol megalkottak a vilagot, palyakat, nekem nagyon atjon, en szerettem az mw2-t, szoval ez kb ugyanaz es az jo!! Varom nagyon!
7.
7.
Neo1989
Mondjuk mutathattak volna Single-t is.
6.
6.
logic5
Hát nekem meg ez inkább egy kampány trailer volt, mint multi... Azért nézzük már meg jobban...
5.
5.
crytek
A cím olyan mintha eddig a multin kívül más is befutott volna a játékról..
Mondjuk nem aggodom a single része a kodoknak nagyon rendben volt.
4.
4.
PaprikaJancsi
#3: Hát, szerintem rengeteg dologban különbözik. Sokkal kevésbé kaotikus, az animációk is sokat javultak (mozgás, célzás, töltés), szebb is lett (bár még nagyon sok a mosott textúra), a gunsmith is nagyon bejön, meg úgy összességében előnyére válik az, hogy földhözragadtabb.
3.
3.
Lorthirash
#2: Sajnos meg is vettem, rengeteg aranyam ment el rá wowból.
2.
2.
PaprikaJancsi
#1: Te játszottál a BO4-el? :D
1.
1.
Lorthirash
Ez sajnos ugyanolyan baromság mint a BO4, egyáltalán nem hozza a cod4 hangulatát. Játékmenet is teljesen más arena shooter 6v6 mapokon.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...