Hordamóddal bővül a Total War: Three Kingdoms

  • Írta: szlav
  • 2019. augusztus 2.
  • Letöltés
Link másolása
Végtelen mennyiségű, egyre nehezedő hullámokban érkező ellenfelekkel vehetjük fel a harcot a Total War: Three Kingdoms következő ingyenes frissítésében. A Dynasty Mode egy rövid kedvcsinálót is kapott.

A Creative Assembly csapata az Intel közreműködésével egy vadiúj, ingyenes játékmóddal bővíti a Total War: Three Kingdoms tárházát. A Dynasty Mode névre keresztelt, gyakorlatilag hordamódként megnevezhető opció biztosan megizzasztja majd a legnagyobb stratégákat is.

A célunk természetesen a túlélés lesz, hiszen a három hősünkre egyre több és több, hullámokban érkező ellenfél vadászik majd. Az általunk irányított karakterek számos különleges képesség közül válogathatnak, ezekre pedig szükségük is lesz, ha nem akarnak hamar fűbe harapni. A hullámok legyűrésével természetesen hőseink is egyre tapasztaltabbak lesznek - így nyílnak meg előttünk az izgalmasabb mozdulatok.

A Dynasty Mode-ban megtaláljuk majd az új egységméret-csúszkát is, amellyel a hagyományos 80 katonából álló századokat akár 960 fős ezredekké is duzzaszthatjuk - már ha nem adja meg magát félúton a számítógépünk.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...