GC 2019: Those Who Remain - vár a sötétség

  • Írta: sirdani
  • 2019. augusztus 8.
  • Videó
Link másolása
A Wired Productions és a Camel 101 összefogásának hála hamarosan elrajtol PC-n a sötétség és a fény párviadalára építkező pszichológiai horror, mely természetesen a kölni Gamescomot sem hagyja újabb előzetes és képek nélkül.

Az Alan Wake és a Silent Hill hangulatát idéző játék története szerint Edward Turner szerepébe léphetünk majd, akivel egy eltűnt nőt kell felkutatnunk Dormont városában. A település egykor békés és idilli élete azonban drasztikusan megváltozott, mostanra már mindent áthatnak a vészjósló titkok, rejtélyek és persze az ártatlanokat magával ragadó sötétség.

A Those Who Remain pontos megjelenéséről egyelőre nem sok információnk van. PC-n a korábbi tervek alapján még 2019-ben elrajtol az alkotás, amit majd később PlayStation 4-en, Xbox One-on és Nintendo Switchen is élvezhetünk majd.

7.
7.
crytek
#5: Ahhoz hogy epicen legyen valamim steamnek kéne hívni de az meg nem lesz soha...

" egy saját maguk által kreált dolog miatt" Sajnos nem mi gyűlölködök hoztuk létre a steam-et mint szolgáltatáskomplexumot. Így mi magunknak semmit nem kreáltunk. Egyetlen hibánk szimplán nem vagyunk igénytelenek.
6.
6.
dvs00
FPS vagy TPS vagy mi lesz ez?
5.
5.
#4: Más fogalmazásban ugyan ezt lehet mondani ákár a haterekre is. Nem tudják lekattintani a játékot ott, amivel amúgy szívesen játszanának egy saját maguk által kreált dolog miatt .

Mindkét tábornak van sok igaza abban, amit mond, de az igazság az, hogy az Epic Store most van és pár év múlva is lesz. Nem kell ehhez neked támodatni őket, de pont te amúgy sem támogatsz semmit. Hát örülj neki, hogy kapsz valamit ingyen. Örülj neki, hogy kapsz egy szar ikont, amire rákattinthatsz. Neked is meglesz az első játékod azon a bolton egyszer. Hogy ez 2015-ben lesz, mint nekem, vagy 2025-ben az holt mindegy. Nekem is mindegy és az Epic-nek is. Meg vélhetően másnak is.
4.
4.
crytek
#3: Aki felépíti magának a gyűlöletpalotát viselje a következményeket ez örök éltre ilyen marad nyomatékosítja ezt az a görény cég ,hogy így maradjon
3.
3.
kryszisz
#2: Értem én, hogy sikk most szidni az epic-et, gondolom meg is érdemlik, de azért túltoljátok itt páran, tekintve, hogy ennek a hírnek pl. semmi köze nincs hozzá:D a játék amúgy tetszetős, reméljük kanyarintanak hozzá egy jó sztorit is:)
2.
2.
crytek
Lehetne a cím akiket az epic nem vett meg kilóra :) Mivan fogy a pénz? Epic fail
1.
1.
user101
Tessék, Alan Wake 2-t akartatok... :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...