Launch traileren a No Man's Sky új kiegészítője

  • Írta: fojesz
  • 2019. augusztus 8.
  • Videó
Link másolása
Jövő héten debütál a No Man's Sky soron következő ingyenes kiegészítője, amely alaposan kibővíti majd a döcögős rajtot vett űrhajós kalandot. Egy trailerrel hangol a Hello Games a premierre.

Habár a No Man's Sky rajtja nem sikerült túl elegánsan, azt kár lenne vitatni, hogy a Hello Games mindent megtesz azért, hogy kielégítse a neki bizalmat szavazó játékosokat. Az anyaghoz folyamatosan érkeznek a frissítések, a következő, Beyond címre keresztelt kiegészítő pedig kifejezetten méretes lesz, hiszen alaposan kibővíti a multiplayer lehetőségeket, és a VR-támogatást is elhozza a rajongóknak.

A megjelenés augusztus 14-én várható PC-n, PS4-en és Xbox One-on is. Alább az update utolsó előzetesét láthatjátok:

12.
12.
PiszkosFred
#9: Törvényszerű, hogy idő után minden hasonló jellegű játék monotonná válik. Ekkor vagy tartani kell kis szünetet (és pár hét/hónap után folytatni), vagy újabb célokat tűzöl ki magadnak. Mivel most már "tényleg" multi lesz, így sokat segíthet a társaság is a monotonitás ellen.
11.
11.
godach
Nekem életem két refundja közül ez volt az egyik. Írgalmatlanul vártam de akkora csalódás volt, hogy direkt azért refundoltad, hogy még a kis kv-ra váltóval se támogassam őket. Ahogy látom, hiba volt. Sok jót hallottam már a játékosok tól róla. Lehet megveszem megint.
10.
10.
Fata Morgana
#9: Figyu ha szereted az RPG stílusú játékokat akkor nem nagyon nyúlsz mellé, sokféle lehetőség van a játékban, a felfedezés (ami hatalmas feeling nálam mindig, mikor egy új bolygóra szállok le), nyersanyagok begyűjtése felszerelés fejlesztése, az "űrcsaták", az idegen nyelvek "tanulása", bázisok építése (akár víz alattii vagy egy kis kreativitással, égi bázis létrehozása), szóval van bőven mit csinálni mire annyira monoton lenne, hogy már nem akarna vele játszani az ember. (de én egy idő után mindig előveszem mert nem nagyon akad hasonló játék)
Mint írtam párszor nem bántam meg a vételt azóta ki is van platinázva.
Jó szórakozást kívánok hozzá!
9.
9.
Darksiders84
#8: + pár száz óra újra? Engem érdekelne a játék de miután nem úgy indult kezdéskor ezért nem kísértem figyelemmel hogy azóta miket javították rajta de hallottam hogy mostmár helyre rakták csak pontosan nem tudom hogyan van most de talán 4 ezret megér egy próbát bár utána lehet rajtam maradna már. Kimondottan gyűjtőgetős fejlesztős felfedezős de nem nagyon monoton?
8.
8.
Fata Morgana
Szuper játék, már nagyon vártam ezt az "update"-et, megint beleugrik pár száz óra, le a kalappal a "Hello Games" előtt rendesen helyrekalapálták a játékot.
7.
7.
Extol
Megmondtam hogy jó játék ez, mindenki röhögött
6.
6.
Ganzer
#2: Még a végén meghozod a kedvemet hozzá. Lehet kap még egy sanszot. :)
5.
5.
Aanash
Hát kívánok az Anthemnek is egy ilyen talpra állást.
Nagyon pofásodik a játék csak így tovább.
4.
4.
Kraudo
3#: Én anno játszottam megjelenés után vele.. 1 napot volt a gépen kb annyira nem ért semmit. Tavaly amikor kijott a 'next' update, megvettem psre. Már akkor is hatalmasat fejlődött a játék, ezzel meg aztán még inkább. Tegnap raktam fel újra. Kíváncsi leszek rá mennyi plusz került bele. Szerintem nem fogod megbánni, ha beruhazol rá. Főleg mostanában egész jó az ára. (5k kb)
3.
3.
user101
Nagyon tetszik az alapkoncepcio és régóta várok egy igazán jó felfedezgetős scifi játékot. Az elite is jó volt csak én még leszállós mod nénkül ismertem és akkor az nagyon hiányzott. A starcitizen meg... Nem tudom, ott is sok az ígéret, meg jók a videók, de valahogy mégis meh... A mass effect lett volna életem játéka, ha a random bolygókon lett volna tartalom és nem mindig ugyanaz a bázis ismétlődött volna állandóan. Aztán azt is kivették a végén, amit nagyon sajnáltam.
2.
2.
PiszkosFred
#1: Látva az elmúlt éveket, szerintem nincs ok az aggodalomra. Teljesen magánvélemény a következő pár sor:

A HG és SM két rekordot tart az én szememben:

Egy, a világ legnagyobb pofára esése/hazugsága, már ami az előzőleg beígért, de a megjelenésre eltűnt/kamuvá lett hangzatos terveket illeti. Tanítani fogják a megfelelő szakokon ezt a történetet (a játékfejlesztőknek és marketing szakiknak rossz példaként, a magyar politikusnak követendő példaként).

Kettő, nálam a világ legnagyobb feltámadása/comebackje is az övéké, mert abból a mélységből, ahova magukat leküldték az első pont hazugságaival, abból én személy szerint még egyetlen kiadót vagy fejlesztőt sem láttam visszajönni egy ugyanazon játékot hegesztve - pedig azért vannak próbálkozók minden évben, bőven. :)

Ha az ember túl tud lépni azon, hogy honnan indult a játék és mit hazudtak a fejlesztők, és hajlandó adni még egy esélyt, akkor szerintem érdemes nekivágni, mert mostanra nagyon, de nagyon jól kikupálódott a játék.
Ha valaki nem tud /nem akar a kezdeti sz.rcunamin és hazugságokon túllépni, az szerintem bottal se piszkálja meg, mert akármennyire is jó most már a játék, ő úgyis csak a rosszat fogja látni, annak meg semmi értelme és nincs rá szüksége valószínűleg a NMS jelenlegi közösségének sem, főleg most, amikor tényleg "kinyílik" a világ.
1.
1.
user101
A legelső körben visszaváltottam, mert közel sem úgy nézett ki, azt adta amit anno ígértek. Itt megint olyan dolgokat látok, mint akkor, amivel soha nem találkoztam. Vajon hihetünk már nekik, vagy ez megint egy beetetés és továbbra is minden gagyi homok és szikla, és béna tevekacsákkal van tele ? Nem kekeckedem, értetlenkedem... :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...