Modern Warfare - utólag érkezhet a battle royale?

  • Írta: szlav
  • 2019. augusztus 9.
  • Pletyka
Link másolása
Érdekes pletyka rebbent fel a Call of Duty: Modern Warfare kapcsán. Egy többnyire megbízhatónak tartott forrás szerint 2020 elején különálló, önmagában is játszható, ingyenesen hozzáférhető játékmódként érkezhet a battle royale.

Kőkemény pletykáról van szó, így ne orroljatok meg, ha utólag kiderül, hogy csupa sületlenség az egész, de mégis érdemes szót ejteni az interneten keringő hírekről, miszerint battle royale-móddal bővülhet az idei Call of Duty is, mégpedig igen rendhagyó módon.

Az infók a LongSensation nevű, általában jól értesült YouTubertől származnak (aki korábban kiszivárogtatta a Modern Warfare címét is), a pletykára pedig hamar lecsapott a Call of Duty-hírekkel foglalkozó Charlie Intel is. Ha igaz a mondandójuk, akkor a Modern Warfare utólag, 2020 első felében kaphatja meg a battle royale-módját.

Különös módon azonban egy teljesen különálló, önmagában is játszható módról lenne szó, ami ráadásul free-to-play üzleti modellel operálna, tehát egy krajcárt sem kéne letennünk azért, hogy részt vehessünk hatalmas online csatákban.

Érdemes megemlíteni, hogy az Infinity Ward korábban már kihangsúlyozta, hogy jelenleg kizárólag a kampányra, a hagyományos multiplayerre, illetve a Spec Opsra fókuszál, így tehát ha igaznak bizonyulnak ezek a hírek, akkor könnyen megérthetjük a battle royale kései megjelenését.

A Call of Duty: Modern Warfare október 25-én érkezik PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra.

4.
4.
Obi Wan Kenobi
Pacsirta nem kommentelt még? CoD cikk, merre vannak az új regjei?
3.
3.
B-Shaggy
BO4-ben nagyon adtam, hogy tele volt a map különböző pályák részeivel, jó lenne, ha itt is úgy oldanák meg, mert nem volt rossz az a mód. Külön értékelném, ha PC-n nem halna ki pár hónapon belül.
2.
2.
vortel
Egy ingyenes DLC-ként teljesen megállja a helyét. Nem megszokott az Activision-től, de néha ők is lehetnek jó fejek. :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...