Megvan a Plants vs. Zombies: Picnic végleges címe

  • Írta: szlav
  • 2019. augusztus 10.
  • Pletyka
Link másolása
Az Electronic Arts bejegyeztette a Plants vs. Zombies: Battle for Neighborville védjegyet, amely minden bizonnyal a Picnic kódnéven futó Garden Warfare-folytatás végleges címe lesz.

Néhány szerencsés nemrégiben már kipróbálhatta a Plants vs. Zombies: Garden Warfare-széria következő darabját, amely eddig csak Picnic projektnéven futott. Úgy tűnik, az EA is belátta, hogy a szériában sokkal nagyobb a potenciál annál, hogy a végtelenségig a Call of Duty: Modern Warfare-sorozat címén viccelődjenek, így a harmadik, nyilvánvalóan a Garden Warfare 3-nak titulálható játékukat immáron teljesen új néven dobják piacra.

Plants vs. Zombies: Battle for Neighborville. Minden bizonnyal ez a név fedi majd a növények és zombik következő viadalát, hiszen a kiadó Európában már lefoglalta az ehhez a címhez tartozó védjegyet. A játék tesztelése PlayStation 4-en és Xbox One-on már lezajlott, így biztosra vehetjük, hogy a két konzolon előbb-utóbb elérhető lesz a játék, de valószínű, hogy a PC-sek sem maradnak hoppon, hiszen a múltban ők sem maradtak ki a mókából.

1.
1.
cue_ask
“néhány szerencsés” - inkább rengeteg jelentkező... ;)
Aki szerette az első két részt, az ezt is bírni fogja!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...