The Coma 2: Vicious Sisters - túlélőhorror Koreából

  • Írta: sirdani
  • 2019. augusztus 11.
  • Bejelentés
Link másolása
Újabb történetközpontú horrorjáték bukkant fel a láthatáron, melyben főhősünkkel oldalnézetből vehetjük fel a harcot a veszélyekkel és nyughatatlan pszichopatákkal teli sötétség ellen.

A játék története szerint Mina Park bőrébe bújhatunk majd, aki egy békésen induló napon úgy dönt, hogy bennmarad estére az iskolájában tanulni. Egyszer csak váratlanul elájul, és mire felocsúdik a kábulatból, még mindig a régi iskolájában találja magát, ám érzi, hogy noha az épület ismerős a számára, valami nincs rendben a hellyel; mintha minden sötétebb és baljósabb lenne. Az érzései pedig igaznak is bizonyulnak, miután az egyik tanára magából kikelve elkezdi őt üldözni a sötét sikátorokon át.

A játék során Sehwa térségét bejárva gyűjtögethetünk nyersanyagokat a túlélésünk érdekében, illetve számtalan rejtélyes idegen vár majd ránk, akikből egyaránt válhat szövetséges, vagy vérszomjas ellenség.

A The Coma 2: Vicious Sisters a jelenlegi állás szerint PC-n, PlayStation 4-en, Xbox One-on és Nintendo Switchen lesz majd elérhető még az idei év során.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...