The Coma 2: Vicious Sisters PC, PS4, SW, XBOXONE

Oldalnézetes túlélőhorror egyenesen Koreából.
Típus:

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Kifejezetten erős hétnek nézünk elébe, legalábbis az elmúlt időszakhoz képest mindenképpen üdítő az a változatosság, amit a játékmegjelenéseket összegző listánkon látni. Persze azt is tudjuk, hogy a többség mire szavaz majd.

Van dátumunk a The Coma 2 konzolos változataihoz

A januári PC-s megjelenést követően konzolokra is eltalál a koreai The Coma 2: Vicious Sisters. A PS4-es és a Nintendo Switches változathoz konkrét dátumot is kaptunk, csak az Xbox One-os időpontja kérdéses már.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Továbbra is tart az év eleji pangás, de így is érkezik néhány cím, amin érdemes rajta tartani a szemünket. Akadnak itt várva-várt remasterek, új platformra költözött portok, de persze vadiúj játékok is.

A hónap végén jön a The Coma 2: Vicious Sisters

A Headup és a Devespresso Games megerősítette, hogy kilép a korai hozzáférésből a The Coma 2: Vicious Sisters, a történetvezérelt, koreai túlélőhorror végleges változata pedig január végén már kapható lesz PC-n.

The Coma 2 - elérhető a korai változat

Az ígéreteknek megfelelően a héten elérhetővé vált a koreai fejlesztésű The Coma 2: Vicious Sisters korai hozzáférésű változata. A teljes kiadás valamikor jövő év első negyedévében hozza ránk a frászt.

Élőszereplős előzetesen a The Coma 2

Halloweenre készülve egy újabb előzetest kapott a The Coma 2: Vicious Sisters címmel érkező, koreai horrorjáték, melyet pár hét múlva már ki is próbálhatunk korai hozzáférésű állapotban.

The Coma 2: Vicious Sisters - túlélőhorror Koreából

Újabb történetközpontú horrorjáték bukkant fel a láthatáron, melyben főhősünkkel oldalnézetből vehetjük fel a harcot a veszélyekkel és nyughatatlan pszichopatákkal teli sötétség ellen.