Grafikai tuningot kapott a Batman: Arkham Asylum

  • Írta: sirdani
  • 2019. augusztus 11.
  • Videó
Link másolása
Egy rajongónak, egészen pontosan Zach Jaegernek hála megkezdte az Unreal Engine 4-re költözését a 2009-ben megjelent zseniális alkotás. Ugyan már az eredeti játék is remekül festett, az új projekt még erre is képes rálicitálni.

Jaeger egyébként az assetek modellezésére a Blendert használta, majd a Substance Painterben ruházta fel őket részletesebb textúrákkal. Az eredmény - noha még csak pár folyosó készült el - tényleg ígéretes lett.

A 2009-ben megjelent Batman: Arkham Asylum eredetileg Unreal Engine 3-at használt, és noha az új videó rávilágít, hogy milyen sokat dobna a látványon egy modernebb grafikus motor, egy remaster- vagy remake-verzióban mégsem érdemes reménykedni, mivel a fejlesztés mögött álló Rocksteady egy teljesen új projekten dolgozik.

A Batman: Arkham Asylum egyébként PC-n, PlayStation 3-on, Xbox 360-on, PlayStation 4-en és Xbox One-on is elérhető. Ha valakinek kimaradtak volna eddig a Rocksteady fejlesztette trilógia részei, akkor érdemes lehet a beszerzésükkel szeptemberig várni, amikor ugyanis elrajtol a Batman: Arkham Collection.

13.
13.
suresz
Az eredeti jobban néz ki!
12.
12.
Heldengeist
#5: Úgy emlékszem a Riddick kifejezetten szép játékvolt. Bár nem tudom, mennyit szépítenek az emlékek, úgy rémlik, hozta a Doom 3 és Far Cry szintjét.
11.
11.
PAtr0n
#7: Ha egyszer nagyon Batman ahngulatban elszel, mindenképpen fuss neki. Baromi jó az egész... És erre a Arkham City még egy lapáttal rátesz.
Az origins felejthető, a Knight-hoz még nem volt szerencsém, pedig ott csücsül a steam könyvtárban...
9.
9.
logic5
Egyébként ez a cím meg szánalmas... Ismét...
7.
7.
Biztos merfoldko volt es ez csak az en szegenysegi bizonyitvanyom, de 3x futottam neki de azota se vittem vegig... egyszeruen elunok menet kozben.
6.
6.
logic5
#1: Kivételesen igazad van :D
5.
5.
Ooorky
Kb. úgy néz ki, mint a 2004-es Riddick játék pályái...
4.
4.
kastorhun
#3: Én direkt 1080p-ben néztem a videót, és valóban nem valami szép.
3.
3.
Daniel21
#1: Lehet nem 144p felbontásban kell nézni a videót. :)

Bw: Elismerésem a készítőnek, hogy ha be is fejezi a prodoktumot. :)
2.
2.
_Tappancs_
#1: Persze hogy csillog, most mostak fel és még nem száradt meg....
1.
1.
crytek
Ocsmány. Attól nem lesz szebb a game ha a padló csillog. A folyosó többi része meg 3pixelből áll grat neki. Szerintem most hagyja abba amíg ebbe a fosba több időt öl bele
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...