Megint fejlesztőt váltott a Dead Island 2

  • Írta: fojesz
  • 2019. augusztus 14.
  • Bejelentés
Link másolása
A jó hír az, hogy a THQ Nordic nem hazudott, még mindig fejlesztés alatt áll a Dead Island második része, rossz hír viszont, hogy egy darabig biztosan nem játszhatunk vele - ismét fejlesztőt váltott a projekt.

A Dead Island 2 még 2014 júniusában mutatkozott be, és az eredeti tervek szerint a Spec Ops: The Line mögött álló Yager Development fejlesztette a várva-várt folytatást. Ez az elképzelés 2015 júliusában bukott meg, miután a Deep Silver szakított a csapattal, a fejlesztést pedig a Crackdown 3-at is jegyző Sumo Digitalra bízta.

A projekt kálváriája pedig folytatódik, a THQ Nordic legutóbbi pénzügyi helyzetjelentéséből derült ki ugyanis, hogy a Dead Island 2 ismét fejlesztőt váltott, a munkálatokat pedig a Deep Silver alá tartozó Dambuster Studios viszi tovább. Remélhetőleg a Crytek brit szárnyából kinőtt stúdió tisztességesebb munkát végez, mint a Homefront folytatásával...

10.
10.
crytek
9.
9.
markoci555
Minek szenvednek még vele? Jön a Dying Light 2, kelleni fog akárkinek az mellett? (ha egyáltalán elkészül)
7.
7.
robertvetro
Na jó ezt a projektet nem tudom komolyan és nem mostantól.
5.
5.
kryszisz
#4: Hát, mondjuk, hogy az első rész tényleg jó, de az is jobbára a hangulat miatt. A kieg maximum a szódával elmegy kategória volt inkább.
4.
4.
crytek
Várjuk ezerrel. Az előző 2 rész nagyon jó
1.
1.
kastorhun
Te jó ég... Legyen majd bármilyen játék is a Dead Islands 2, rengeteget el kell adniuk majd belőle ahhoz hogy megtérüljön. A Darksiders 3-al még nem játszottam, de nagyon remélem hogy majd folytatni fogják. Viszont fel nem fogom hogy a THQ hogy a fenébe emelkedett fel a hamvakból, kezdek attól tartani hogy a túl sok költekezésnek csúnya eredménye lesz.
Viszont csak szorítani tudok a csapatnak, örülnék annak ha a giga AAA stúdiók mellett a kisebbek is komolyabb szintű címekkel tudnának előállni.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...