DOOM Eternal - reflektorfényben a Battlemode

  • Írta: szlav
  • 2019. augusztus 15.
  • Videó
Link másolása
A Bethesda egy 6 perces videóban magyarázza el, hogy miért lehet a legújabb kedvencünk a DOOM Eternal aszimmetrikus többjátékos módja, a Battlemode. A látottak alapján érdemes lesz várnunk rá!

Két élő játékos által irányított és egy hordányi AI-démon száll szembe a Doom Slayerrel a DOOM Eternal vadiúj többjátékos módjában. A Battlemode az egyjátékos kampány izgalmait vegyíti a tradicionális többjátékos módok őrületével. Lássuk, hogy mire számíthatunk!

Már a megjelenés napján hat különböző pálya közül válogathatnak azok, akik nem a sztorimóddal kezdik a zúzást. Az összes fegyverrel ellátott, teljesen felturbózott Doom Slayer az öt játszható démon közül kettővel találkozhat majd az arénában, akik komoly tűzerővel, illetve csapdákkal és rengeteg gép által irányított csapattárssal keserítik meg az életét.

Mindkét oldalon lesz lehetőségünk további fejlesztésekre is, így később akár a BFG-t is bevethetjük a rusnyaságok ellen. További örömhír, hogy a játékmód a premier után is bővül majd, az így bekerülő pályák és újféle démonok pedig teljesen díjmentesek lesznek.

A DOOM Eternal november 22-én érkezik PC-re, PlayStation 4-re, Xbox One-ra és Nintendo Switchre.

7.
7.
Zelgadis187
#6: Én még PS1-en kezdtem a Medal of Honoral. Értem hogy miért szeretik igazából. Szeretek en is játszani vele de csak rövid ideig.
6.
6.
kryszisz
#4: Ez a játék azoknak készül, akik az id klasszikusaival kezdték az FPS-eket, nem a CoD, MoH stb. érával. Mostanra rétegjáték kategória az efféle arénalövölde, akkoriban ez jelentette a műfajt:) Érthető, ha ma már sokaknak avitt és unalmas ez a megközelítés, mások - köztük én is - piszkosul fogják élvezni a hentelést:D
4.
4.
Zelgadis187
Nem értem a játék körüli óriási rajongást. A látványvilág okés meg brutális de én fél óra alatt beleunok.
3.
3.
szlav
#2: Alapvetően igen, 2v1 a felállás, de a két démon oldalán harcol majd jó néhány "hagyományos", a számítógép által irányított rosszaság is. A démonok egyik képessége kimondottan az, hogy AI-ellenfeleket spawnolhatnak le, hogy ezzel is megszívassák az ellenfelet.
2.
2.
ollie92
"Két élő játékos által irányított-, és egy hordányi AI-démon száll szembe."
szlav, nem 2v1 a felállás ? 2 játékos démont irányít, míg a harmadik a doom slayert.
1.
1.
"hogy miért lehet a kedvencünk a DOOM többjátékos módja"

Nem lehet a kedvencünk, mindenki a játékot várja és fogja játszani, nem pedig ilyesmit. Ezek az ilyenek szóra sem érdemesek, legtöbb játékos azt sem fogja tudni, hogy hol van ez a menüben.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...