Az Anthem vezető producere elhagyta a BioWare-t

  • Írta: szlav
  • 2019. augusztus 16.
  • Homo Nobilis
Nyolc év után maga mögött hagyja a BioWare-t Ben Irving, akit legutóbb az Anthem vezető producereként ismerhettünk. Irving szerint remek kezekben hagyta az Anthem felügyeletét, s úgy gondolja, hogy fényes jövő áll a játék előtt.

Ben Irving az utóbbi nyolc évet a BioWare texasi kirendeltségénél töltötte, ahol olyan játékokon dolgozott, mint a Star Wars: The Old Republic, vagy az Anthem. Az utóbbi, sikervárományos játék bukása után külső szemlélőként persze mindenki azt a következtetést vonja le, amit csak szeretne, de a játék producere a búcsúlevelében csupa pozitív szavakkal illette mind a fejlesztőcsapatot, mind pedig a játékosokat.

"Örökké hálás leszek azoknak az embereknek, akik lehetővé tették, hogy ilyen remek címeken dolgozhassak, ráadásul egy fantasztikus csapat társaságában. Hiszek benne, hogy fényes jövő áll az Anthem előtt - egy nagyszerű fejlesztőbrigád dolgozik rajta, így tehát alig várom, hogy láthassam a fejlődését (és hogy játszhassam!) külső szemlélőként."

7.
user101
rip. köszönjük szépen, ea... :(
6.
Neotechtr
#5: Nem szép lassan, az már régen megtörtént. Dragon Age 2, Mass Effect 3 voltak az utolsó kétségbeesett kapálózások a Bioware-től az EA markának a szorításában. A Bioware-nek a DA:Origins és a Mass Effect 2 voltak az utolsó játékaik, a többi az már mind EA játék. Na igen, mára már a Bio csak emlék. Nem szabad őket összekeverni azokkal az emberekkel, akiket ma hívnak Bioware-nek. Nem tudom, hogy van-e még ott akár egy darab is azok közül, akik a jó játékok készítésében részt vettek. Persze a Mark Darrah ott van még, ki is neveztés valakinek. De ő is csak begyűjt egy kis magasabb fizetést és lép le onnan.
5.
Ultimate
Na, a dragon age 4 vezető producere is otthagyta a bagázst..Szép lassan kivégzik a Bioware-t is...
4.
Ooorky
#3: ~15 éve volt a Pc guru-ban egy sorozat legendás játékkészítőkről, visszatérő elem volt szinte mindegyikük életében, hogy jött az EA, majd minden tönkrement... Bullfrog, Maxis, Westwood... most hirtelen ezek jutottak eszembe a tönkretett studiók közül.
3.
Heldengeist
Már senki nincs a Bioware-nél, aki a legjobb játékaikat készítette. Az EA akár már be is zárhatná a stúdiót. Ezért a Bioware-ért már nem kár.
1.
ollie92
Már akkor láttam a fájdalmat a szemében, hogy ezt neki nem fizetik meg eléggé :D

https://www.youtube.com/watch?v=c8kE3tabzzI

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...