Friss előzetesen a Pokémon Sword & Shield

  • Írta: szlav
  • 2019. augusztus 16.
  • Videó
Tömény arénaharccal megfűszerezett előzetest kapott a Pokémon Sword & Shield. A középpontba ezúttal az új látványos képességek és a csatában használható különleges tárgyak kerültek.

Még mindig messzinek érződik a Pokémon Sword & Shield megjelenése, a Pokémon hivatalos YouTube-csatornájára felkerült legújabb előzetes pedig csak egyre borzolja a kedélyeket. A videóban csak és kizárólag a harcé a főszerep, egész pontosan az itt bevethető újabb cseleké és technikáké. A trükkösebb csaták során ismét bevethetünk néhány különleges tárgyat, amik könnyen megfordíthatják az ütközet menetét, a játék bizonyos pontjain elérhetővé válnak a Dynamax-képességek, melyek során pokémonunk hatalmas méretet ölt és egy mindent eldöntő támadással súlyt le az ellenfelére.

Mi már kipróbáltuk a Pokémon Sword & Shieldet, így a további beszámolónkat a Nintendo Post E3 Tour összefoglalójánál olvashatjátok. A játék egyébként november 15-én érkezik, kizárólag Nintendo Switchre.

4.
Ooorky
#1: Lesz 20 millió is, szutyok LGPE-ből ment el 12 millió.
3.
Nyarlako
#1: Most mondtál marhaságot, itthon is ismert és keresett.
Mikor a Fire emblemre mondtad az még oké.
2.
TheFlash
#1: az biztos, itthon abszolút nem megy a Nintendo, PS4-es játékot akár másnapra simán el tudok passzolni, Nintendos játékok meg hónapok óta rajtam rohadnak mert senki se veszi meg hacsak nem adod bitang olcsón nagy veszteséggel :D
1.
Tidus
Lazán elfog menni világszinten 10-15 millió ...nálunk meg alig ismerik! :(
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...