GC 2019: Előzetesen a felújított Commandos 2

  • Írta: Shifty
  • 2019. augusztus 17.
  • Videó
Link másolása
Az idei E3-on jelentette be a Kalypso Media, hogy miután tavaly sikeresen lecsaptak a Pyro Studios egykori játékainak a jogaira, felújítják a kultikus második világháborús, borzalmasan nehéz lopakodós, taktikai sorozat második felvonását.

A Commandos második felvonása eredetileg 2001-ben jelent meg, PC mellett PlayStation 2-re és Xboxra. A folytatás követte az 1998-ban bemutatott első rész hagyományait, így nem csak a lopakodás és a taktikai vonal maradt meg, de a borzasztó nehézség is. A rajongók ennek ellenére imádták az elit csapat nácivadászós kalandját, a Pyro Studios azonban nem tudta megragadni az ölébe hullott lehetőséget.

A játék jogait végül tavaly júliusban szerezte meg a Tropico-sorozatért is felelős Kalypso Media, akik az idei E3-on jelentették be, hogy felújítják a Commandos folytatását. A mobilokra, Nintendo Switchre, PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra készülő HD-kiadást a Yippee Entertainment és a Torus Games készíti, akik az ígéretek szerint a látvány felturbózása mellett finomhangolják a kezelőfelületet és az irányítást is.

A Kalypso egyébként korábban azt is megerősítette, hogy a felújított kiadás mellett egy új résszel is kibővül majd a sorozat.

3.
3.
crytek
Jön a 3. rész HD kiadása is.

https://commandos-game.com/commandos3/en/

Commandos, fall in! Commandos 3 – HD Remaster will be digitally released day one with Xbox Game Pass and PC Game Pass on Xbox One, PlayStation 4, PC and Nintendo Switch™ in September 2022.
2.
2.
Cooper911
#1: A Desperados részei nekem is a polcon figyelnek a Commandos csak steamen van meg ahogy a Shadow Tactics is. A Commandos nálunk multiplayer játék volt, mindig közösen próbáltuk kitalálni a taktikát és felváltva megoldani a pályát :)
Erre a remasteredre benevezek én is, jó lesz kicsit nosztalgiázni úgy hogy nem folyik ki a szemem :D A mobil verzió irányítására kiváncsi leszek :)
Egyébként hogyhogy nem az első részel kezdték? A 3ik részt is megcsinálják?
1.
1.
Gorrister
A Desperados 3 mellett ez a másik játék amit még nagyon várok idén. Itt figyel a polcon az eredeti változat is az első rész és a Desperados 1 között. Amúgy épp nem olyan rég toltam ki megint a Shadow Tactics-ot, a Desperadost a Commandos 1-et és a kiegészítőjét, és épp belekezdtem volna a Commandos 2-be mikor jött a hír hogy HD verziót kap, gondoltam akkor már inkább kivárom míg megjelenik és majd új verziót játszom végig. :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...