Battle Pass-rendszerrel bővül a Rainbow Six: Siege

  • Írta: fojesz
  • 2019. augusztus 19.
  • Letöltés
A hétvégén lehullott a lepel az Operation Ember Rise tartalmairól, aminek a részeként a Rainbow Six: Siege Battle Pass-rendszere is bemutatkozik. Először egy "minipassra" számíthatunk, amely teljesen ingyenes lesz.

A tesztszervereken már elérhető Operation Ember Rise a különböző finomhangolások mellett két új operátort vonultat fel Amaru és Goyo személyében, emellett a Kanal pálya átdolgozott verzióját is megkapjuk majd. Az új tartalmakról egy kiadós videót vágott össze nekünk a Ubisoft, csekkoljátok, hogy mit tudnak a Rainbow Six: Siege újoncai!

Ennél is fontosabb, hogy az Operation Ember Rise keretein belül mutatkozik be a Rainbow Six: Siege Battle Pass-rendszere. A Ubisoft a más játékoknál már bevált koncepciót alkalmazza: a játék során gyűjtött Battle Pointok segítségével szintet léphetünk, az egyes szintek pedig újabb és újabb jutalmakat tartalmaznak.

Első körben egy "minipasst" kapunk majd, ennek a címe Call Me Harry. A Rainbow Six Battle Pass-rendszerének érdekessége, hogy mindegyik bérlet sztoriközpontú lesz, az első felvonás pedig Dr. Harishva “Harry” Pandey-re fókuszál. A Call Me Harry teljesen ingyenes lesz, és hét napig tart - ez idő alatt hét szinten át lépkedhetünk.

Az első teljes értékű Battle Pass később, de még az idei év folyamán rajtol majd el - ebben az ingyenes sáv mellett egy fizetős sávot is találunk.

Ezek is érdekelhetnek

1.
CSOI
Éssss még mindig sehol, egy tachanka rework... igaz is hogyan tudnának tökéletesíteni egy istenen...

ON

Mivel főként kapkan és frostal tolom ezért a deployable shieldes operátornak külön örülök...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...