GC 2019: Chernobylite - fegyverek és sugárzás

  • Írta: sirdani
  • 2019. augusztus 19.
  • Videó
A HBO Csernobil-sorozata után a fél világ atomkatasztrófa-lázban ég, így nem csoda, hogy a videojátékok piacán is megpróbálják kiaknázni a témában rejlő lehetőséget; titkos küldetésekkel és atomkatasztrófákkal jön a Chernobylite.

A játék története 30 évvel a valóságban is lezajlott katasztrófa után veszi fel a fonalat, ahol nem csak az erőmű biztonsági személyzetével csaphatunk majd össze, hanem stalkerek és egyéb szörnyek is leselkednek majd ránk. Az új videóban egyébként a Nuclear Power Plant Heist küldetésből kaptunk némi ízelítőt, mely alapján egészen látványos alkotással van dolgunk.

A Chernobylite pontos megjelenési dátuma egyelőre még nem ismert, a játék viszonylag barátságos gépigényét viszont már egy ideje bejelentette a The Farm 51 csapata - ezt az alábbi cikkünkben találhatjátok.

1.
hajbel
Ez a játék már akkor befutott a kickstarteren, amikor a sorozat csak bejelentés szintjén élt. Rossz időzítés. Bár igazából senki sem hitte, hogy a sorozat ekkorát fog ütni. A játék nem tűnik számora átlagosnál sokkal jobbnak, hiába tetszik a hangulata.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...