GC 2019: Trailercunamin a Death Stranding

  • Írta: sirdani
  • 2019. augusztus 20.
  • Videó
Link másolása
Hideo Kojima nagy becsben tartott alkotása két vadonatúj karakterelőzetest, és egy kilenc percen át tartó gameplay felvételt is kapott. Az új videóknak hála kezd körvonalazódni, hogy mégis mire számíthatunk majd a rajt után.

Az első videóban a Margaret Qualley által életre keltett Mama kapja a főszerepet, akinek a személyes sztorijából kiderül, hogy a kisbabája inkább a „másik oldalra” született, semmint a mi világunkba, és csupán a köldökzsinór az, ami összeköti őket. A dolog érdekessége, hogy éppen ezért Mama sosem lesz képes elhagyni a jelenlegi helyét, mivel a „másik oldalon” a csecsemőnek szüksége van a jelenlétére.

A második trailer során Deadman karaktere mutatkozott be, akit egyébként Guillermo del Toróról mintáztak a készítők. A rövid videóból a BB (Bridge Baby) Pod működését is alaposabban megismerhetjük.

Végül pedig a harmadik videó során már konkrét játékmeneti részletek is felütötték a fejüket: a gameplay előzetesben ízelítőt kapunk abból, hogy mit kell majd csinálnunk játék során, bemutatkozik a pisilős mechanika, és az Opening Night Live műsorvezetője (és Kojima jóbarátja), Geoff Keighley is cameózik egyet.

A Death Stranding november 8-án rajtol el PlayStation 4-en, de az új pletykák szerint a későbbi PC-s rajt sem tűnik kizárt dolognak.

16.
16.
Big Boss
Némely komment... Viszont nem foglalkozok ilyenekkel nem ezért vagyok itt hanem hogy az én személyes véleményem kifejtsem. Kojima mindig tud nagyot és egyedit alkotni. Mondom úgy hogy az első MGS óta nyomon követem Kojima munkáját, és úgy hogy az MGS V számomra is egy csalódás volt. Elmaradt az a katarzis amit vártam. Ettől függetlenül a mester még mindig a leg egyedibb játékfejlesztők közt van számon tartva és legtöbbünk még az apjába se volt mikor ő már játékokat fejlesztett. Viszont mégis beszélnék a kommentekről. Mostanában a nagy jóléti világban egyre-másra jönnek ki jobbnál jobb videojátékok. Persze nem tetszhet mindenkinek minden ez természetes de ahogy mostanában látom a mindenbe beleokoskodni, belepofázni kivánó embereket akik még otthon anyának se nagyon segítettek elmosogatni nem hogy létrehozni valamit ebben biztos vagyok. Ha én most leirom hogy szerintem ez egy jó játék lesz akkor jön valami élettelen és elkezdi az okosságát. Mindig a másikat fúrjuk, mocskoljuk vagy nézzük ki mert rajong valamiért?! Ma az már ciki?! Óvoda vagy mi van?! Emberek, még meg sem jelent a játék. Természetesen aki hallgat a hírekre, vagy megy a "divat" után hogy "ugyan a 83. vérpistike is azt mondja hogy túlhájpolt stb akkor én is ezt fogom mondani". Nekem tetszik az egész világ, ahogy fel van építve a story valszeg érdekfeszítő lesz és mivel itt a Sony hagyja/hagyta Kojimát dolgozni valószínűleg meg lesz a játékosok nagy része elégedve a játékkal. Ahogy én is. Ez az én véleményem. Csak az bosszant hogy teljesen mindegy hogy itt most a Death Strandingről van szó vagy egy teljesen más játékról, a 100 kommentből 90 negatív. Nem értem hogy a Facebook bolondította meg igy az embereket vagy mi a baj....de nem értem. Jöhet erre a hozzászólás alá is egy troll meg megmondhatja a világ igazságát. Úgy ám blokk nem izgat. Csak azt vettem észre hogy itt az internet világában mindenki mindenhez (is) ért (tisztelet a kivételnek). Mindenen ríjunk sírunk. Ez a baj az a baj. Elkényelmesedett a társadalom ez itt a gond. Ez nem sírás ahogy néhányan látnák csak leírom a frankót mert én így látom. Aki meg rajong egy játékért az rajongjon és dicsérje ne vonuljon félre azért mert a másik meg akarja bélyegezni hogy "jajj de béna vagy mert te szereted ezt a játékot". Mindenkinek joga van azt a játékot dicsérnie amelyiket szereti. Béke.
15.
15.
user101
Tegyük tisztába a dolgot: Ez itt kérem szépen egy indie walking simulator ( apró extrákkal ) egy low-budget game, kategóriákkal magasabb költségekből összerakva. Mint játék kiábrándító, mint történet valószínűleg zseniális lesz... Kérdés, hogy az egyik nem öli-e meg a másikat ? A hype már így is túl lett tolva, minden egyes perccel csak árt magának a játék ... :(
13.
13.
DeKor
Kis javítás a cikkhez: Deadmant nem Guillermo del Toro kelti életre. Ő csak a beszkennelt arcát és testét adta a karakternek, de a hangja és a mozgása már egy színész munkája.
7.
7.
A videók nem rosszak, szóval biztos fektettek bele. De nekem kilógott a lóláb egy helyen. A karakterek bevilágítása látványosan eltér a pályától. Az ow részekben rajta van a global lighting a faszin, de pl a mama trailer-ben, első videó 1:48-tól olyan a fickó, mintha ollóval vágták volna ki, vagy nem? Szóval sötétebb van a világban körülöttünk, mint amennyire ezek világítanak. Mintha oda lenne téve a képük elé a 200-as égő, közben meg sötétben állnak.

Mármint jól meg van csinálva, csak világítanak a karakterek.
4.
4.
Onion
Ez már annyira túl van hypolva a játék. Hogy már nem érdekel. Inkább youtubeon megnézem a végigjátszást.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...