GC 2019: Végre mozgásban a Marvel’s Avengers

  • Írta: sirdani
  • 2019. augusztus 20.
  • Videó
A Square Enix csapata úgy döntött, hogy nem feszítik tovább a játékosok idegeit, és egy újabb zárt vetítés helyett immár végre mindenki számára megtekinthetővé tették a 19 perces A-Day gameplay videót.

Az idei E3-on levetített bemutatkozó trailer mellet egy hosszabb gameplay videó is készült a játékról, ezt azonban eddig minden alkalommal csak a kiváltságosok láthattak zárt ajtók mögött. A mai napon végre megtört a jég, és a kiadó feltette a YouTube-ra a régóta várt felvételt.

Az A-Day során akció közben láthatjuk a Fekete Özvegyet, Hulkot, Amerika Kapitányt és még magát a Vasembert is. A játékmeneti részlet egyébként több sajtós leírása szerint is lényegében csak egy tutorial pálya, szóval eléggé nagy a valószínűsége, hogy ezekkel a képsorokkal fog majd kezdődni mindenki számára a megjelenéskor a játék single player kampánya.

A Marvel’s Avengers a tervek szerint Google Stadián, PC-n, PlayStation 4-en és Xbox One-on lesz elérhető 2020. május 15-től.

8.
rossitibi
A srácok nem adták az arcukat a játékhoz? Vagy mi van? Kár...
7.
Ultimate
#5: Már ne haragudj de egy buta AI mindenhol csak rombolja az élményt ahogy itt is...
6.
Neotechtr
Erre már én is kiváncsi voltam eléggé, pedig nem tervezem, hogy játszok vele. De így belenézve és nem a filmekhez hasonlítva, szerintem bosszúállós játékként elég jónak tűnik. Mármint annál sokkal jobb, mint amit vártam. És a pofázások meg a vágások így, ahogy ebben a videóban vannak néha teljesen bejöttek. Bár néha meg nem. Az arcok és a hangok tekintetében meg azt mondom, hogy mindegyik hős felismerhető kinézetre és szerintem jobb ez így, mintha az eredeti arcok lennének bénán megcsinálva.
5.
Anti4730
#1: Mar ne haragudj de egy avengers jatekban felhozni hogy buta az AI? Kb ha a vilag legokosabb ellenfelei lennenk akkor se lenne eselyuk thor Meg America kapitanya, es a tobbi ellen:))
4.
SLi
Egyre jobban tetszik minél többet mutatnak.
Legnehezebben lesz igazán érdemes játszani ez már most látszik:
Cap hangja nekem annyira nem jön be, Black widow az elején nagyon nem tetszett de kezdem megkedvelni lehet működni fog, Hulk viszont borzalmas.
Mindenesetre sokkal biztatóbb a játék mint gondoltam.
3.
Stranger
Szokásos fake demo, hogy meglegyen a 20 millás megtekintettség.
2.
crytek
Király! Várjuk ezerrel
1.
kastorhun
Az ellenfelek olyanok mint a rongybabák, az AI pedig ehhez igazodik, valami elképesztően buták! 2019-et írunk és az ellenfelek gyakran zombiként nézik a főhősünket. Összességében a grafika egész pofás, haverokkal tök fun lehet, de ezzel a fizikával és a zombikkal kezdeni kellene valamit, egyszerűen szörnyű mind a kettő.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...