GC 2019: Bevetésen a Predator: Hunting Grounds

  • Írta: sirdani
  • 2019. augusztus 20.
  • Videó
Az IllFonic fejlesztőcsapata ismét megmutatta egy roppant hangulatos trailer erejéig a jövőre esedékes Predator-játékát, amely egy aszimmetrikus multiplayer anyag lesz kizárólag PlayStationre.

Bár technológiai oldalról és az akció gördülékenységének a szemszögéből még biztosan ráfér némi csiszolás az alkotásra, erre legalább bőven akad majd ideje a fejlesztőknek, mivel a játék megjelenése csak valamikor jövőre lesz esedékes.

A fejlesztőkről érdemes tudni, hogy már jókora tapasztalatuk van az aszimmetrikus játékok terén, hozzájuk köthető például a Friday the 13th: The Game is. A videóban látott pálya egy helikopteres utazással indít, mely során négyfős csapatunk megérkezik a dzsungel közepére, hogy elfoglaljon egy, az AI által irányított ellenséges bázist, ahol aztán kapnak a nyakukba egy kis meglepetést a fák között láthatatlanul ugráló Predator személyében. Innentől pedig a csapatnak nincs is más dolga, mint gyorsan felrobbantani a kócerájt, és az 1987-es Predator-film zenéjére elsprintelni a kimenekítési zónához.

A Predator: Hunting Grounds pontos megjelenési dátuma még mindig nem ismert, vélhetően 2020 során rajtol el PlayStation 4-en. A játék bemutatkozásául szolgáló májusi State of Play- összefoglalót az alábbi cikkünkben találhatjátok.

7.
grindcore
#6: Itt a kinezet semmit sem szamit, inkabb ezt a bena 4v1 asszimetrikus multi hulyeseget felejtenek el vegre. En ilyen grafikaval is szivesen vegtolnek egy kampanyt, de neeem, multi fos kell a nepnek.
6.
adamsfamily
#4: Alien:Colonial Marines szaga van,annyi különbséggel,hogy annak legalább a demoja nézett ki valahogy.Ez viszont úgy néz ki,mint egy korai xbox 360-as játék.
5.
TheFlash
a Friday the 13th -t is mindenki temette előre, hogy szar, meg hogy bukás lesz, és lám egész sikeres lett, kijött majdnem minden platformra és elég aktív játékos bázisa van ... és ezt ugyan azok csinálják, szóval szerintem ez is amolyan középszerű siker lesz
4.
kastorhun
Te jó ég... valami elképesztően pocséknak tűnik.
2.
Ooorky
Ha lenne PC-re kapna egy esélyt, de a Dual Shock-kal a Doom demo is kínszenvedés volt, pedig Switch-en kisebb fennakadásokkal végigjátszottam (legkönnyebb fokozaton :P ).
1.
Ultimate
Ez egy nulla. Ugyan az a veszte mint az összes hasonló játéknak...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...