Predator: Hunting Grounds PC, PS4

Aszimmetrikus felállású multiplayer játék az 1987-es film világában.

Frissítve: Ezek a PS Plus szeptemberi játékai

Noha nemsokára hivatalos forrásból is megtudhatjuk, hogy milyen játékokat kapunk a PlayStation Plus-előfizetésünk mellé, a szivárogtatók ezúttal is gyorsabbak voltak. Szeptemberben főzni, vadászni és orgyilkolni fogunk.

Predator: Hunting Grounds - Schwarzi is csatlakozik

Arnold Schwarzenegger újra magára ölti Dutch figuráját az IllFonic aszimetrikus játékában. A Predator: Hunting Grounds egyelőre az öreg katonával lesz csak gazdagabb, de az elkövetkezendő hónapokra is terveznek új tartalmakat a készítők.

Predator: Hunting Grounds teszt

A Friday the 13th: The Game-ért felelős IllFonic egy újabb aszimmetrikus online játékkal rukkolt elő. Ezúttal az 1987-es Predator adta az ihletet, így a négyfős zsoldos osztag a leghíresebb bolygóközi ragadozóval találhatja szemben magát.

Íme, a Predator: Hunting Grounds launch trailere

Megjelent a Predator: Hunting Grounds, ezzel együtt pedig megérkezett a premierhez dukáló utolsó előzetes is. Az IllFonic többjátékos módra kihegyezett játékában négyen szállhatnak szembe a Ragadozóval.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Kisebb szünetet követően ismét kezdenek felpörögni a játékmegjelenések, a következő napokban már egészen ígéretes kínálatból válogathatunk. Lássuk, hogy milyen újdonságok érkeznek!

Predator: Hunting Grounds - indul a próbakör

Ma estétől egészen a hét végéig ingyen vadászhatunk a Predator: Hunting Grounds PC-s és PlayStation 4-es bétájában. Érdemes tennünk egy kört, hiszen a megjelenésre már csak alig egy hónapot kell várnunk.

Március végén bétázik a Predator: Hunting Grounds

Az áprilisi premier előtt (szinte) mindenki futhat egy kört az új Predator-játékkal, amelyben négy játékos állhat össze, hogy szembeszálljon egy - szintén játékos által irányított - Predatorral.

Predator: Hunting Grounds - jövőre indul a vadászat

Újabb előzetest és ezzel együtt megjelenési dátumot is kapott a Sony Interactive Entertainment és az Illfonic predátoros alkotása. Az eddigiek alapján roppant könyörtelen harcokra számíthatunk.

GC 2019: Bevetésen a Predator: Hunting Grounds

Az IllFonic fejlesztőcsapata ismét megmutatta egy roppant hangulatos trailer erejéig a jövőre esedékes Predator-játékát, amely egy aszimmetrikus multiplayer anyag lesz kizárólag PlayStationre.

GC 2019: Csöpögnek az infók a nyitóceremónia előtt

Ha valaki nem szereti, hogy idő előtt lelövik nekik a nagy bemutatók meglepetéseit, görgessen tovább: a szervezők (és a szivárogtatók) szorgalmasan csöpögtetik az infómorzsákat a Gamescom nulladik napjáról.